Uimahalli ja kuntosalit aukeavat 26.4. alkaen

Uimahalli

Uimahallin asiakasmäärä on rajoitettu 50 henkilöön ja uintiaika on 1,5 tuntia pukeutumisineen. Käytössä on iso ja lasten allas. Saunat ovat päällä. Kahvion istumapaikat on käytössä rajoitetusti.

Allastilat ja kahvio ovat avoinna
ma-pe 15-19.30
la-su klo 10-15.30
Uimahalliin voi tulla 30 minuuttia ennen allastilojen sulkemista ja uimahallista on poistuttava viimeistään 30 minuuttia allastilojen sulkeutumisen jälkeen.

Kuntosalit

Uimahallin, jäähallin ja kirkonkylän liikuntahallin kuntosalit avataan 26.4. alkaen. Terveyskeskuksen kuntosali on suljettu. Kuntosaleilla noudatetaan turvavälejä. Harjoitteluaika on enintään 1,5 tuntia.

Uimahallin kuntosalilla voi olla harjoittelemassa enintään 8 henkilöä, jäähallin kuntosalilla 10 henkilöä ja kirkonkylän liikuntahallin kuntosalilla 5 henkilöä Mikäli salilla on asiakasmäärä täynnä, tulee käyttäjän odottaa henkilömäärän vähenemistä.

Kuntosalilla on saatavilla yleispuhdistusaineita ja siivousliinoja, jotta asiakkaat voivat pyyhkiä laitteita aina käytön jälkeen.

Sulkuajan hyvitys

Sulkuaika hyvitetään automaattisesti korteille, kun korttia käytetään ensimmäistä kertaa lukijassa. Kortin uudet lataukset tulee tehdä uimahallin kassalla sen ollessa auki.
Aukioloajat ja hinnat löytyvät www.heinola.fi/uimahalli ja www.heinola.fi/kuntosalit.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu