Sukurantien tiesuunnitelma: yleisötilaisuus järjestetään verkkotapahtumana 9.2.2022 klo 17–18.30

Tiekuva

Heinolan kaupunki laatii tiesuunnitelmaa Maantien 412 Sukurantien parantamisesta. Tiesuunnitelman tavoitteena on parantaa liikenneturvallisuutta rakentamalla jalankulku- ja pyöräväylä Sukurantien eteläpuolelle, valtatien 4 Heinolan pohjoisen eritasoliittymän ja maantien 140 väliselle tieosuudelle.  

Tiesuunnitelmaluonnoksia esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa keskiviikkona 9.2.2022 kello 17.00–18.30 Teams -tapahtumassa. Osallistuminen ei vaadi Teams -sovellusta eikä tapahtumaan tarvitse kirjautua.   

Klikkaa tätä linkkiä osallistuaksesi tapahtumaan 

Maanomistajat, alueen asukkaat sekä muut asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita esittämään mielipiteensä ja keskustelemaan hankkeesta Heinolan kaupungin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja suunnittelukonsultin edustajien kanssa. Tilaisuuden esityksistä tehdään videotallenne, joka tulee tilaisuuden jälkeen Heinolan kaupungin verkkosivuille nähtäväksi kahden viikon ajaksi. 

Tiesuunnitelmaluonnoksiin voi tutustua Heinolan kaupungin verkkosivuilla. Mielipiteitä suunnitelmaluonnoksista voi lähettää 1.–16.2.2022 välisenä aikana sähköpostilla tiesuunnittelun projektipäällikölle Liina Liprelle osoitteeseen liina.lipre@ramboll.fi

Tiesuunnitelma valmistuu keväällä 2022, jonka jälkeen se asetetaan nähtäville kuuluttamalla. Hyväksymispäätöksen jälkeen aloitetaan rakennussuunnitelman laatiminen. 

Lisätietoja  

Ari Matteinen
puh. 050 049 7251 | ari.matteinen@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu