Rajoituksia kaupungin asiointipisteissä

Päijät-Hämeen epidemiatilanteessa on kiihtymisen merkkejä. On erittäin tärkeää, että meistä jokainen ottaa vastuun epidemiatilanteen hillitsemiseksi ja välttää parhaansa mukaan ruokakuntansa ulkopuolisia kontakteja.

Haluamme taata kaupunkilaisille ja omille työntekijöillemme mahdollisimman turvalliset puitteet asiointiin ja työntekoon. Tämän vuoksi olemme päätyneet seuraaviin toimiin ja ohjeisiin:

 1. Kaupungintalon aulan asiointipiste palvelee normaalin aukiolon puitteissa ma-pe klo 9-15 siten, että asiointi rajoitetaan 15 minuuttiin ja 2 m turvarajat huomioiden. Tarvittaessa tulemme rajaamaan myös henkilömäärää asiointitilassa.
  • Asiointipiste palvelee puhelimitse p. 044 797 6100 ma-pe klo 9-15.
  • Koronaneuvontapuhelin tarjoaa tietoa arjen palveluiden saatavuudesta ja asioinnin hoitamisesta poikkeustilanteen aikana, p. 044 797 7000, ma-pe klo 9-14.
 2. Savotta on suljettu kahdeksi viikoksi alkaen 15.3. Tämänhetkisen tilannearvion mukaan ovet avataan jälleen 29.3.2021. Sulkeminen näkyy palveluiden osalta seuraavasti:
  • Spotin etätyö- ja kokoustilat ovat suljettu.
  • Yrityspalvelut, työllisyydenhoidon palvelut sekä museopalvelut palvelevat asiakkaita etänä.
 3. Avoimen päiväkodin ja vauvakahvilan toiminta jää tauolle huhtikuun loppuun asti.
 4. Kirjasto palvelee jo tutuiksi tulleilla rajoitteilla: Aukioloajat ovat normaalit, mutta asiointiaika on rajattu 15 minuuttiin. Omatoimikirjasto on suljettu.
 5. Katso ajankohtaiset ohjeet liikuntaryhmien ja muun vapaa-ajan osalta: Ajankohtaista koronasta > Liikunta, kulttuuri ja vapaa-aika
 6. Lähtökohtaisesti kehotamme suosimaan asiointia ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme.
Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu