Oletko sinä hakemamme korkeakouluharjoittelija? Heinolan kaupunki hakee harjoittelijoita eri tehtäviin kaupungin eri toimialoille

kyniä ja muistivihko koulu

Heinolan kaupunki haluaa jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä korkeakouluharjoittelijoiden kanssa. Uusi korkeakouluharjoittelijoiden haku avautuu 1.12.2022. Heinolan kaupunki tarjoaa opiskelijoille laaja-alaisesti mahdollisuuksia kerätä kokemusta ja edistää opintojaan kuntakentällä. Samalla teemme Heinolan kaupunkia ja kuntaorganisaatiota työpaikkana tutummaksi oppilaitoksille ja opiskelijoille.

Korkeakouluharjoittelijoiden haku on parhaillaan auki

Haemme parhaillamme Heinolan kaupungin eri toimialoille korkeakouluharjoittelijoita tutustumaan, työskentelemään ja osallistumaan kaupungin toimintaan.

Tehtäviä voidaan räätälöidä opiskelijan omia vahvuuksia ja oppimistavoitteita tukeviksi.

Hakuaika paikkoihin päättyy 15.1.2023 ja paikkoja haetaan Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi.

Jos harjoittelu ei ole ajankohtainen niin yhteistyötä voidaan tehdä muutoinkin esim. opinnäytetyöt, projektit

Tarjolla on myös laajalla valikoimalla erilaisia opinnäytetyöaiheita. Aihealueina voivat olla esim. hallinto, tietohallinto, henkilöstöhallinto, talous, asiakaspalvelu, viestintä, yhdyskuntatekniikka, ympäristö ja yritykset sekä hyvinvointi.

Kaupungin nettisivustolta on löydettävissä lisätietoa sekä harjoittelupaikoista että opinnäytetyön aiheista: https://www.heinola.fi/oppilaitosyhteistyo/

Lisätietoja

Hanna Hurmola-Remmi
hallinto- ja kehitysjohtaja
hanna.hurmola-remmi@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu