Heinolassa tapahtumien viikonloppu – jokaiselle jotakin!

nainen kippiksellä

Heinolassa tulevana viikonloppuna löytyy tapahtumia kaikille. On urheilua, taidetta ja elävää musiikkia sekä kirppistelyä.

Junioreiden frisbeegolfin SM-kisat järjestetään Kippiksellä nyt viikonloppuna. Kilpailijoiden harjoitukset alkavat jo torstaina. Juniorien SM-kilpailun paikat on jaettu karsintakilpailujen suoritusten perusteella ja Heinolan LDG:stä paikan junioreiden SM-kilpailuun ovat saaneet viisi pelaajaa: Nikola Arkko, Miio Hämäläinen, Urho Nuutinen, Arttu Rossi & Tuomas Pääkkönen. Kaikki kannustamaan heinolalaisia parhaaseen mahdolliseen menestykseen. Lisätietoja ja kilpailuiden aikataulut.

Perinteiset Kalamarkkinat valtaavat Heinolan sataman erilaisine myyntipisteineen. Lisätietoja ja aukioloajat

Luonnosta voimaa erityisherkille -työpaja järjestetään lauantaina. Lisätietoja työpajasta

Lauantaina järjestetään myös opastettu kävelykierros ”Näitä katuja kulkeneet” Heinolan keskustassa. Kierros kestää noin 1,5 tuntia. Lisätietoja, hinta sekä kokoontumispaikka

Elävää musiikkia on tarjolla lauantaina Siltasaaressa ja Tukkijätkässä. Siltasaaren lavalle nousee Tero Vaara ja Tukkijätkässä tunnelmaa nostattaa Screamin’s Livers.

Siltasaaressa lauantaina myös Lasten tapahtuma klo 12-15, jonka järjestää Heinolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry.

Sunnuntaina peräkonttikirppis Perhepuisto Bongarissa klo 10-14. Myyjien toivotaan olevan paikalla klo 9-9.30, ei ennakkovarauksia paikoista. Joukolla löytöjä tekemään tai myymään ylimääräistä pois nurkista. Tarkemmat tiedot peräkonttikirppiksestä.

Perhepuisto Bongari ja Heinolan lintuhoitola ovat viikonloppuna avoinna aukioloaikojen puitteissa.

Näyttelyitä löytyy tietysti Heinolan museoista, mutta myös Harjupaviljongista sekä WPK-talolta. Harjupaviljongissa nähtävillä Izmo Nuotion ”Kutsuivat meitä pikku-piruiksi” – kollaasinäyttely, näyttely auki 31.8. asti Harjupaviljongin aukioloaikoina. WPK-talolla kulttuuritoimiston tiloissa on Hennariina Sippuksen näyttely ”Tähtipölyä”, näyttely on avoinna kulttuuritoimiston aukioloaikoina aina syyskuun loppuun asti.

Heinolan museoiden perusnäyttelyiden lisäksi Taidemuseolla on nähtävillä Sara ja Liisa Ilveskorpi ”Veden ja harjun välissä. ” -näyttely sekä kaupunginmuseolla on nähtävillä Anja Juurikkalan 100-vuotisnäyttely ”Elämän poluilta”. Lisätietoja Heinolan museoiden näyttelyistä.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu