Heinolan upeat ulkoliikuntapaikat ovat laajasti käytössä – ota ulkoliikunta osaksi arkeasi

Urheilupuisto

Talviliikunta tarjoaa meille mahdollisuuksia pitää itsestämme huolta myös näin korona-aikana. Ulkona liikkuminen tekee ihmiselle ihmeitä: raitis ilma virkistää, mieli rentoutuu ja stressinsietokyky paranee. Lisäksi säännöllinen talvinen ulkoliikunta lisää kestävyyttä ja vahvistaa sydäntäsi.

Heinolan kaupungin ylläpitämät monipuoliset talviliikuntapaikat mahdollistavat erilaisia liikkumisen muotoja. Valitse itsellesi sopivin ja ota talviliikunnan hyödyt käyttöösi – tee siitä itsellesi elämäntapa.

Ajantasaiset tiedot ulkoliikuntapaikkojen kunnosta löydät latu- ja ulkojäätilanne -sivuilta.

Ulkojäät

Urheilupuiston ulkojäät ovat luistelukunnossa. Pukukopit on suljettu alueella vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Kaupunginosakentistä etu-Tommola, Jyränkö, Maaherranpuisto, Kirkonkylä, Mustikkahaka, Rainio, Vahravuori, Vierumäki, Sinilähde ja Lusi ovat luistelukunnossa. Osalla kentistä kolat omatoimista ensiaukaisua varten. Lumisateella kentät umpeutuvat nopeasti, mutta pyrimme pitämään ainakin Urheilupuiston kentän luistelukunnossa.

Ladut

Raviradan ja Urheilupuiston 3/5/8/10 sekä Kirkonkylän ja Tähtisillan lenkit ovat molemmilla hiihtotyyleillä hiihdettävissä. Yhdysreitti Kirkonkylään myös käytössä. Ladut kunnossa Sinilähde-talolla, Vierumäen toimipisteessä sekä Lusissa.

Valo-Ilveksellä pääsee hiihtämään molemmilla hiihtotyyleillä. Harjun kohdalla vielä vähän lunta ja siinä on noussut hiukan maata pintaan perinteisen uralle, joten hiihdeltävä varoen!
Valo-Ilveksen talvikunnossapidosta vastaa Vierumäki.

Laduilla kävely, pyöräily ja mopolla ajo kielletty!

Pulkkamäet

Kaupungin ylläpitämiä pulkkamäkiä on Vahravuoressa Pyssäri, Latumajan viereinen pulkkamäki ja Kirkonkylän liikuntahallin viereinen pulkkamäki. Kaikki pulkkamäet on laskettavissa.

Monikäyttöpolut

Kävelylle ympäri vuoden käytössä olevia ulkoilureittejä on Jyrängön Koskensaaren reitti, Sataojan luontopolku, Sepänniemen luontopolku ja Rautvuoren reitti sekä Juustopolku. Reiteillä ei ole talvikunnossapitoa. Tarkemmat tiedot ulkoilureiteistä ulkoilureitit ja luontopolut-sivuilta.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu