Urheilupuiston ulkojää

Päivitetty: 30.1.2023

Ulkojäät

Luistelukentät suljettu suojasään vuoksi. Tilanne arvioidaan huomenna uudelleen, kun ennusteen mukaan pakastaa. Jyrängössä pahat routavauriot nostaneet hiekan esiin. Lusin kunnostus jatkuu tällä viikolla.

Yleisöluisteluvuoroja jäähallilla www.heinola.fi/jaahalli.

Urheilupuiston pukukopit ovat avoinna ma-su klo 8-20.

Urheilupuiston pääkenttä pyritään pitämään auki lumisateella. Kentät aurataan mahdollisuuksien mukaan. Sivukentillä on kenttien valmistuttua lumikolat omatoimiseen auraukseen ja ne pyritään auraamaan lumisateiden loputtua.

Ladut

Raviradalla ja urheilupuistossa pääsee hiihtämään sekä vapaalla että perinteisellä. 3, 5, 8 ja 10 km sekä kirkonkylän lenkeillä pääsee hiihtämään vapaalla. Lunta vähän ja ainoastaan Raviradan ja urheilupuiston osuus on pystytty ajamaan koneella. Ladut pehmeät suojasään vuoksi. Maastossa tilanne ei ole kovin hyvä, mutta varovaisesti pystyy ehkä hiihtämään.

Tähtisillan lenkki on osittain pois käytöstä 23.1. alkaen noin viikon ajan kaivuutöiden vuoksi. Hiihtoladut tehdään Tähtisillan lenkille kaivuutöiden jälkeen sääolosuhteiden sen salliessa.

Valoilves hiihtokunnossa. Valo-Ilveksen ja Vierumäen latujen ajankohtaiset lisätiedot:
Vierumäen latutiedote.

Alla Heinolan latujen ajotilanne reaaliajassa. Näet enemmän latuvaihtoehtoja zoomaamalla karttaa isommaksi. Klikkaamalla ladun nimeä tai numeroa, näet kyseisen alueen latujen tehtävälistauksen ja mahdolliset huomiot. Ohjelmaa otetaan vielä käyttöön ja kaikkien reittien ajoja ei ole välttämättä kirjattu ajallaan. Pahoittelut tilanteesta!

Etusivu