Heinolan kaupungin harrastustoiminta käynnistyy 30.8.2021

Lasten harrastustoiminta

Heinolan harrastemalli tarjoaa harrastetoimintaa 1.–6.-luokkalaisille kahtena iltapäivänä koulupäivän jälkeen koulun tiloissa tai sen välittömässä läheisyydessä. Tiedot koululaisille sekä huoltajille ilmoittautumisesta on lähetetty Wilman kautta. Harrasteryhmät ovat maksuttomia kaikille. Harrastemalliryhmissä on tarjolla pieni välipala. Koulukyydillä kulkeville lapsille järjestetään koulukyyti harrasteryhmien jälkeen.

Toimintaa järjestävät tahot

Toiminnan tarjoajia ovat Intopiukee -ilmaisuryhmä, JuniorPelicans jääkiekko, Kuvista kaikille, SB Heinola -harrasteryhmä, Union Plaani -jalkapalloharrasteryhmä ja YMCA Heinola -harrasteryhmä.

Tarkemmat tiedot ryhmien sisällöistä ja koulukohtaiset aikataulut löytyvät Heinolan harrastemalli -verkkosivuilta.

Yläkoululaisille järjestetään tiistaisin erilaisia harrastetoimintoja. Toiminnassa pyritään vastaamaan nuorten toiveisiin. Tarjolla on mm. kokkailua ja luovaa kirjoittamista. Nuorisotila Breikki toimii tiistai- iltapäivisin vapaan hengailun tilana. Alkavista ryhmistä tiedotetaan lähipäivinä ja toiminta aloitetaan mahdollisimman pian.

Kunnossa Kaiken Ikää (KKI) ja ikäihmisten liikunnan ryhmiin ilmoittautuminen alkaa 23.8.

Kunnossa Kaiken Ikää -toiminta

Kunnossa Kaiken Ikää yritysten ja työttömien liikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa 23.8. ja toiminta käynnistyy 30.8. Viikko-ohjelma on nähtävillä, josta pääset myös ilmoittautumaan ohjattuihin ryhmiin Kunnossa Kaiken Ikää -sivuilla.

Kunnossa Kaiken Ikää toiminnassa työnantaja maksaa kausimaksun ja toiminta on pääsääntöisesti maksutonta työntekijöille. Uudet yritykset voivat ilmoittautua toimintaan Kunnossa Kaiken Ikää -verkkosivujen kautta. Työttömät voivat osallistua maksutta toimintaan hakemalla työttömien KKI-kortin mm. uimahallin kassalta. Korttia hakiessa tulee esittää viimeisin kelan tai työttömyyskassan päätös tai TE-toimiston todistus.

Ikäihmisten liikunta

Myös Ikäihmisten liikunnan ryhmiin ilmoittautuminen alkaa 23.8. ja toiminta käynnistyy 30.8. Noin 40 ryhmän liikuntatarjotin on nähtävillä ikäihmisten liikunnan -verkkosivuilla, jossa voi myös ilmoittautua. Voit ilmoittautua myös puhelimitse erityisryhmien liikunnanohjaaja Johanna Saariselle numeroon 050 595 8854. Ohjelman voi myös hakea mm. uimahallista tai kirjastosta.

Terveysturvallisuus huomioiden

Ryhmien koot on rajattu, jotta pystytään takaamaan riittävät välit toisiin ihmisiin. Ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kunnossa Kaiken Ikää ryhmissä voi ilmoittautua enintään neljään ryhmään ja Ikäihmisten liikunnassa enintään neljään kuntojumppaan sekä kahteen vesijumppaan. Yleisissä tiloissa, pukuhuoneissa ja käytävillä on maskisuositus. Harrastuksen yhteydessä maskia ei tarvitse käyttää.

Lisätietoja

Harrastemalli
Kaisa Kauppi-Orpana
liikunnanohjaaja
p. 044 797 7096 / kaisa.kauppi-orpana@heinola.fi

Kunnossa Kaiken Ikää
Riikka Pyyhtiä
liikunnanohjaaja
p. 044 587 1472 / riikka.pyyhtia@heinola.fi

Ikäihmisten liikunta
Johanna Saarinen
erityisryhmien liikunnanohjaaja
p. 050 595 8854 / johanna.saarinen@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu