Heinolan harrastemalliryhmiin ilmoittautuminen alkaa 15.8.2023

Heinolan harrastemallin toimintaa järjestetään kouluilla kahtena iltapäivänä. Toiminta järjestetään koulun tiloissa tai välittömässä läheisyydessä. Harrastemalliryhmissä on pieni välipala. Harrasteryhmät ovat maksuttomia kaikille. Koulukyydillä kulkeville lapsille järjestetään koulukyyti harrasteryhmien jälkeen.

Syksyllä 2023 mukana ovat tutut järjestäjät kouluilla ja muualla tapahtuvaa toimintaa on uimahallilla Iskun uintijaoston toimesta. Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 15.8. klo 10 ja varsinaiset ryhmät alkavat maanantaina 28.8.

Harrasteryhmien järjestäjiä ovat Intopiukee -ilmaisuryhmä, Kuvista kaikille, SB Heinola, Union Plaani, YMCA Heinola, Heinolan Voimisteluseura sekä Heinolan Iskun uintijaosto.

Tarkemmat tiedot ryhmien sisällöistä ja koulukohtaiset aikataulut sekä ilmoittautumislinkit löytyvät Heinolan harrastemalli -verkkosivulta.

Harrastemalli yläkoululla

Yläkoululle tarjotaan myös harrastemallin toimintaa. Nämä päivitetään harrastemallin verkkosivulle ja Wilmaan.

Lyseonmäen yläasteella sijaitsee nuorisotila Breikki, jossa järjestetään harrastemallin toimintaa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 14.30-16. Toiminta on vapaaehtoista ja nuorten toiveista lähtevää. Toiminta on tarkoitettu Lyseonmäen koulun oppilaille. Tule mukaan tutustumaan toimintaan!

Lisätietoja

Kaisa Kauppi-Orpana
liikunnanohjaaja
p. 044 797 7096 / kaisa.kauppi-orpana@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu