Heinola hyppysissä -asukaslehtinen jaetaan 23.–24.2. – tarkkaile postiasi

Heinolan kaupungin seuraava asukaslehtinen jaetaan heinolalaisiin talouksiin 23.–24.2. Jakelussa on mukana myös mainoskieltotaloudet, koska kyseessä on julkinen tiedote.

Edellisen numeron jakelusta saimme palautetta, että lehtinen ei ollut tavoittanut kaikkia jakelussa mukana olleita. Tähän voi olla monta syytä ja pyrimme osaltamme varmistamaan ja minimoimaan, että näin ei käy tällä kertaa.

Lehtinen jaetaan muun mainospostin yhteydessä, joten kannattaa tarkkailla postia, ettei lehtinen jää mainoslehtisen väliin. Olemme myös kasvattaneet lehtisen fyysistä kokoa, jotta se ei eksyisi mainosten joukkoon niin herkästi. Painotuotteen uusi koko on A4 (4-sivuinen). Lisäksi olemme kasvattaneet jakelun kokoa niin, että mukana on myös mainoskieltotaloudet.

Heinola hyppysissä julkaistaan myös sähköisenä versiona torstaina 24.2. Löydät sen kaupungin verkkosivuilta kohdasta Heinolan asukaslehdet.

Mikäli paperinen versio ei jostain syystä kuitenkaan tavoita sinun heinolalaista kotiasi, haluamme saada siitä tiedon. Pyydämme välittämään tiedon kaupungin viestinnän sähköpostiin. Merkitse viitteeksi Heinola hyppysissä. Ilmoita samalla osoitteesi, jotta voimme selvittää asiaa jakelijan kanssa. Ilmoitus tehdään osoitteeseen: viestinta@heinola.fi.

Toimitamme myös muutaman käsikappaleen seuraaviin kaupungin toimipisteisiin: kaupungintalo, uimahalli ja kirjasto.

Lisätietoja

Riikka Savela
viestinnän asiantuntija
p. 044 797 5680 | riikka.savela@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu