Heinola hyppysissä -asukaslehtinen herätti kiinnostusta – reagoimme saatuun palautteeseen

Heinola hyppysissä

Kiitos palautteestanne

Kaupungin tuottaman Heinola hyppysissä -asukaslehtisen ensimmäinen numero jaettiin yhteensä n. 10 000 heinolalaiseen talouteen 20.10.2021. Saamamme palaute, joka koski lehtisen sisältöä oli erittäin positiivista ja vahvisti myös viestinnän monikanavaisuuden tärkeyttä. Selkeästi oli tilausta ja tarvetta tämänkaltaiselle informatiiviselle ja perinteiselle paperiselle kaupungin viestintäkanavalle. Itse lehtisen jakelun suhteen sen sijaan löytyi muutamia kehityskohteita:

  • Jakelu ei tavoittanut mainoskieltotalouksia.
  • Painotuotteen kompakti pieni koko lisäsi riskiä, että se hukkui muiden mainosten joukkoon ja jäi näin huomaamatta. Lehtisen koko oli A5 (4-sivuinen).

Korjaavat toimenpiteet

Lokakuun numeron lisäpainos

Päätimme teettää lokakuun numerosta lisäpainoksen. Mikäli jäit ilman omaa kappalettasi, sinulla on mahdollisuus hakea Heinola hyppysissä -asukaslehtinen seuraavista kaupungin toimipisteistä ke 3.11. alkaen: kaupungintalo, uimahalli ja kirjasto.

Voit tutustua myös lehtisen sähköiseen versioon: Heinola hyppysissä 10/2021ReakSpeaker Kuuntele kuvake

Helmikuun numero

Seuraava numero ilmestyy helmikuun aikana, josta tiedotamme tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Lehtisen koko tulee muuttumaan. Kasvatamme koon A4-kokoiseksi (4-sivuinen), jotta se on paremmin löydettävissä muun postin seasta. Lisäksi otamme jakeluun mukaan myös mainoskieltotaloudet.

Lähetä juttuvinkkejä ja Heinola-aiheisia valokuvia

Otamme mielellämme asukkailta vastaan juttuideoita. Mistä kaupungin asioista haluat saada lisätietoa? Otamme myös vastaan heinola-aiheisia valokuvia, joita voimme käyttää kaupungin markkinointiviestinnässämme. Tällöin tarvitsemme kuviin täydet kuvankäyttöoikeudet. Lähetä juttuvinkkisi ja/tai valokuviasi sähköpostitse: viestinta@heinola.fi.

Mainitse otsikkokentässä asukaslehtinen. Kuvien osalta laita viestiisi mukaan tieto siitä, mistä ja milloin kuva on otettu. Mainitse myös, haluatko nimesi näkyvän kuvan yhteydessä, jos se julkaistaan.

Lisätietoja

Riikka Savela
viestinnän asiantuntija
p. 044 797 5680 | riikka.savela@heinola.fi

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu