20.4.2024 klo 10:00 - 11:00

Vinyasa flow-jooga

Uimahallin peilisali

Vinyasa flow

Vinyasa-tunnit koostuvat yhdistelmistä erilaisia asanoita, jotka nivotaan yhteen sulavaksi liikkeeksi hengityksen tahdissa. Vinyasa on elävää ja virtaavaa liikkumista ja tuntien sisältö vaihtelee joka lauantai – kannattaa kurkata nettisivuilta tai somesta kuukausittain vaihtuva tuntikalenteri!

Dynaaminen vinyasa on fyysisesti haastava tunti ja laittaa meidät taatusti hikoilemaan! Tunti sopii aloittelijoille, joilla on hieman kokemusta joogasta, sekä kokeneille joogeille. Jokaisella tunnilla opettaja johdattelee oppilaat huolellisesti vinyasan läpi aina ihanaan loppurentoutukseen asti.

Lämpimästi tervetuloa, nähdään matolla 💚

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Peilisaliin kulku uimahallin alaovesta. Ovi aukeaa 15 min ennen tunnin alkua, saavuthan ajoissa paikalle! Maksu mobilepay / kortti / käteinen / Epassi ennen tunnin alkua.

Tunnille tulee ilmoittautua etukäteen viestillä viimeistään klo 8.30 lauantaisin. Ilmoittautumiset ovat sitovia, joten varaathan tunnin vain, jos oikeasti pääset paikalle 🙂
Ilmoittaudu numeroon (whatsapp / tekstiviesti): 040 5582805.

Mahdolliset peruutukset viimeistään 24 h ennen tunnin alkua. Tuntia ei pidetä, jos osallistujamäärä on alle 4 joogia. Tunnin peruuntuessa osallistujille ilmoitetaan asiasta viestillä.

Huom! Kertamaksun lisäksi saatavilla myös 10x (hinta 140 €) ja 5x (hinta 75 €) sarjakortteja, jotka voi ostaa opettajalta paikan päältä tai nettisivujen kautta.

Tapahtuman hinta

16 €

Tapahtuman järjestäjä

Asana-asema

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu