24.4.2024 klo 17:00 - 18:00

Vinyasa – back to basics jooga

Uimahallin peilisali

Asana-asema: joogaa ihan kaikille

Joogaa kaikentasoisille!

Tunti sopii loistavasti aloittelijoille, mutta ehdottomasti myös kokeneillekin joogeille. Back to basics on fyysisesti mukavan haastava harjoitus, jossa takuulla tulevat tutuksi aurinkotervehdykset, yleisimmät perus asanat ja opit hengityksen yhdistämisen liikkeeseen. 

Tunneilla flow sisältää suppeamman määrän asanoita ja tahti on hieman rauhallisempi, kuin lauantain dynaamisessa vinyasassa. Vietämme asanoissa enemmän aikaa ja opit kehon linjauksen sekä asanoiden tekniikkaa. Jos käyt jo lauantain joogassa, tämä on oikein hyvä lisä omaan harjoitukseesi!

Voit tulla tunnille mukaan koska tahansa – ei sitovia kuukausi- tai kurssimaksuja 🙂

Tuntien sisältö vaihtelee viikoittain, tsekkaa nettisivuilta tai somesta tuntikalenterista päivän teema!  Tunti sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat tutustua vinyasa- joogatyyliin ja sen ihanaan, tanssinomaiseen liikkeeseen.

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Peilisaliin kulku uimahallin alaovesta. Ovi aukeaa 15 min ennen tunnin alkua, saavuthan ajoissa paikalle! Maksu mobilepay / kortti / käteinen / Epassi ennen tunnin alkua.

Tunnille tulee ilmoittautua etukäteen viestillä viimeistään klo 12 keskiviikkoisin. Ilmoittautumiset ovat sitovia, joten varaathan tunnin vain, jos oikeasti pääset paikalle 🙂
Ilmoittaudu numeroon (whatsapp / tekstiviesti): 040 5582805.

Mahdolliset peruutukset viimeistään 24 h ennen tunnin alkua. Tuntia ei pidetä, jos osallistujamäärä on alle 4 joogia. Tunnin peruuntuessa osallistujille ilmoitetaan asiasta viestillä.

Huom! Kertamaksun lisäksi saatavilla myös 10x (hinta 140 €) ja 5x (hinta 75 €) sarjakortteja, jotka voi ostaa opettajalta paikan päältä tai nettisivujen kautta.

Tapahtuman hinta

16 €

Tapahtuman järjestäjä

Asana-asema

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu