10.4.2024 klo 17:00 - 18:00

Vinyasa – back to basics jooga

Uimahallin peilisali

Asana-asema: joogaa ihan kaikille

Joogaa kaikentasoisille!

Tunti sopii loistavasti aloittelijoille, mutta ehdottomasti myös kokeneillekin joogeille. Mitä pidempään olemme harjoitelleet, sitä useammin jäämme ns. autopilotille ja unohdamme tutkia itseämme ja omaa harjoitusta avoimin mielin. Se, että emme ihan osaa ja tiedä kaikkea, on aivan valtava rikkaus! Joogassa on tärkeää säilyttää aloittelijan mieli ja pysyä uteliaana ja valmiina vastaanottamaan uutta tietoa.

Joogassa ei VOI tulla koskaan valmiiksi ja kun oma harjoitus edistyy, on tärkeää palata aika ajoin takaisin juurilleen, siihen, mistä on joskus aloittanut. 

Tunti on fyysisesti mukavan haastava harjoitus, jossa takuulla tulevat tutuksi aurinkotervehdykset, yleisimmät perus asanat ja opit hengityksen yhdistämisen liikkeeseen.

Tuntien sisältö vaihtelee viikoittain, tsekkaa nettisivuilta tai somesta tuntikalenterista päivän teema!  Tunti sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat tutustua vinyasa- joogatyyliin ja sen ihanaan, tanssinomaiseen liikkeeseen.

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Peilisaliin kulku uimahallin alaovesta. Ovi aukeaa 15 min ennen tunnin alkua, saavuthan ajoissa paikalle! Maksu mobilepay / kortti / käteinen / Epassi ennen tunnin alkua.

Tunnille tulee ilmoittautua etukäteen viestillä viimeistään klo 12 keskiviikkoisin. Ilmoittautumiset ovat sitovia, joten varaathan tunnin vain, jos oikeasti pääset paikalle 🙂
Ilmoittaudu numeroon (whatsapp / tekstiviesti): 040 5582805.

Mahdolliset peruutukset viimeistään 24 h ennen tunnin alkua. Tuntia ei pidetä, jos osallistujamäärä on alle 4 joogia. Tunnin peruuntuessa osallistujille ilmoitetaan asiasta viestillä.

Huom! Kertamaksun lisäksi saatavilla myös 10x (hinta 140 €) ja 5x (hinta 75 €) sarjakortteja, jotka voi ostaa opettajalta paikan päältä tai nettisivujen kautta.

Tapahtuman hinta

16 €

Tapahtuman järjestäjä

Asana-asema

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu