15.3.2023 klo 18:00 - 19:30

Vaaralliset naiset – aikuisten satutunti

Heinolan kirjasto

“Vaaralliset naiset” -ryhmä, jännityskirjoja kirjoittavat Pauliina Susi, Virpi Hämeen-Anttila, Ansu Kivekäs ja Tiina Raevaara yhteisvierailulla. Kirjailijat lukevat 15-20 minuutin mittaisia otteita kirjoistaan, haastattelevat toisiaan ja keskustelevat yleisön kanssa. Tiedossa viihdyttävä ja hauska kirjallinen ilta!

Pauliina Susi on julkaisee yhteiskunnallista, viihteellistä aikalaiskirjallisuutta: romaaneja, psykologisia trillereitä, kuunnelmia sekä novelleja. Toiselta ammatiltaan hän on toimittaja. Tänä keväänä häneltä ilmestyy uuden dekkarisarjan avaus Yksityisalue.

Virpi Hämeen-Anttila on julkaissut monipuolisesti romaaneja ja dekkareita sekä tietokirjoja ja nuortenkirjoja. Hän suomentaa teoksia tutumpien ranskan ja englannin lisäksi myös useista intialaiskielistä ja opettaa yliopistossa sanskritin kieltä ja Intian kirjallisuutta ja kulttuuria.

Tiina Raevaara on taustaltaan perinnöllisyystieteeseen erikoistunut biologi. Hän on kirjoittanut novelleja, kauhuromaaneja ja tiedemaailmaan sijoittuvia trillereitä sekä tietokirjallisuutta, viimeisimmäksi koiran ja ihmisen rinnakkaiselosta.

Ansu Kivekäs kirjoittaa niin lasten- ja nuortenkirjallisuutta, kolumneja, laulunsanoja kuin radio-ohjelmiakin. Tuotantoon kuuluu myös aikuisille suunnattu dekkari ja haastattelukirja entisistä nuorisorikollisista. Ennen kirjailijanuraa hän toimi erityisopettajana.

Kartalla

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kirjasto

Etusivu