1.2.2024 klo 18:00 - 19:30

Ukrainalainen ilta – Tanssi- ja lauluyhtye Gutsulia

Heinolan lukio

Ukrainalainen tanssi- ja lauluyhtye Gutsulia saapuu Heinolaan esiintymään torstaina 1.2. klo 18. Kyseessä on jo 1939 perustettu ammatillinen taideryhmä, joka on yksi Ukrainan tunnetuimmista laulu- ja tanssiryhmistä. Ryhmä on vuosien varrella esiintynyt yli 12 000 kertaa ja kiertänyt ympäri Eurooppaa, sekä myös Pohjois-Amerikassa. Yhtyeen konserttiohjelma esittelee ukrainalaisia kansantansseja Ukrainan eri alueilta. Taidokkaiden tanssien lisäksi myös esiintyjien asut ovat todellisia näyttäviä. Heinolan vierailu on osa ryhmän useamman viikon mittaista Suomen kiertuetta.

Ennen ukrainalaista osuutta illan avaavat Itä-Hämeenkansantanssijat, jotka viettävät tänä vuonna juhlavuottaan.

Tapahtumatoimisto järjestää illan yhteistyössä Ukrainan kansainvälisen kulttuurikeskuksen, sekä Itä-Hämeen Kansantanssijoiden kanssa.

Liput ennakkoon: Liveto

Lipunmyynti tapahtumapaikalla avautuu tuntia ennen tilaisuutta (klo 17). Maksuvälineenä käy sekä käteinen, että korttimaksu.

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Gutsulia on Ukrainan tunnetuin laulu- ja tanssiryhmä. Ryhmä esittää ukrainalaisia kansantansseja ja -lauluja Ukrainan eri alueilta. Erillinen osa konserttiohjelmaa on Karpaateilla sijaitsevan Länsi-Ukrainan Gutsulian alueen tanssit. Värikkään lisän Gutsulian tanssiohjelmaan tuo laulaja Larysa Borysenko. Hänen ohjelmistoonsa kuuluu tunnettuja ukrainalaisia lauluja.

Tapahtuman hinta

20€

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan Tapahtumatoimisto Oy

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu 0500491620
Etusivu