8.2.2024 klo 18:00 - 20:00

Terveisiä Vierumäeltä

Vierumäen Matkakeidas

Heinolan kaupunki järjestää yhdessä Välittävä Vierumäki -hankkeen kanssa Terveisiä Vierumäeltä -asukastilaisuuden Vierumäen Matkakeitaan kabinetissa torstaina 8.2.2024 klo 18 alkaen.

Millaisia terveisiä sinä lähettäisit Vierumäeltä? Mitä kuuluu Vierumäen alueen yleiskaavalle ja Laviassuon aurinkovoimahankkeelle? Tervetuloa keskustelemaan, kahvittelemaan ja kehittämään koko perheen kanssa, mitä Heinolan kaupungin asumisen kehittämisohjelma voisi Vierumäen osalta tarkoittaa ja kuulemaan, mitä Välittävä Vierumäki -hankkeessa on suunnitteilla.

Paikalla on kaupunginarkkitehti Harri Kuivalainen, elinkeinopäällikkö Netta Malin ja kaupunkimuotoilija Noora Kumpulainen Heinolan kaupungilta sekä Välittävä Vierumäki -hankkeen hankepäällikkö Sara Etola.

Terveisiä-tapahtumat ovat osa alueellista kehittämistyötä, joiden tavoitteena on tutkia Heinolan kylien ja kaupunginosien ominaisuuksia sekä kehityssuuntia yhdessä asukkaiden kanssa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia.

Onko sinun kyläsi tai kaupunginosasi seuraava? Kutsu kaupunkisuunnittelijat kylään ottamalla yhteyttä kaupunkimuotoilijaan noora.kumpulainen@heinola.fi.

Kartalla

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kaupunki

0447694187
Etusivu