29.3.2023 klo 18:00 - 20:00

Terveisiä Rainiosta

Hotelli Valo, kokoustila Jupiter

Terveisiä Rainiosta -asukastapahtuma järjestetään keskiviikkona 29.3. klo 18 alkaen Hotelli Valossa osoitteessa Pikijärventie 1, 18120 Heinola. Kokoustila-Jupiter sijaitsee kerroksessa 8. Hotellin aulasta on ohjeistus perille.

Miten sinä kuvailisit asuinaluetta? Millainen alue on 10 vuoden kuluttua? Paikalla on hyvinvointijohtaja Pirjo Hepo-oja, rakennuspäällikkö Ari Matteinen, kaavoitusarkkitehti Irene Översti ja kaupunkimuotoilija Noora Kumpulainen Heinolan kaupungilta sekä Hämeen ilmastoturva -hankkeen edustajia.

Hämeen ilmastoturva –hanke tekee keväällä Rainion ja Reuman takaisen metsäalueen tarkastelun yhteistyössä alueen käyttäjien kanssa. Tarkastelussa tutkitaan alueen metsätuhoriskejä ja puuston kuntoa.

Terveisiä-tapahtumat ovat osa alueellista kehittämistyötä, joiden tavoitteena on tutkia Heinolan kylien ja kaupunginosien ominaisuuksia sekä kehityssuuntia yhdessä asukkaiden kanssa. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, lämpimästi tervetuloa. Voit osallistua myös verkossa.

Onko sinun kyläsi tai korttelisi seuraava? Kutsu kylään kaupunkisuunnittelijat ottamalla yhteyttä kaupunkimuotoilijaan noora.kumpulainen@heinola.fi.

Kartalla

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kaupunki

0447694187
Etusivu