23.2.2022 klo 17:30 - 19:00

Terveisiä Myllyojan kentältä

Cronin's Café & Guesthouse

Mainos

Mitä kuuluu Myllyojan entisen koulun ympäristölle nyt ja tulevaisuudessa?

Myllyojan kentälle on tullut paljon erilaisia kehittämistoiveita eri kanavia pitkin. On ehdotettu tontin ottamista virkistyskäyttöön, ulkokuntosalivälineitä, leikkialueen kunnostamista ja valaisua, frisbeegolf- ja petanquealuetta, istuskeluryhmiä evästelylle, koirapuistoa/-koulutusaluetta, kauppaa, postia, matkaparkkia, vuorkasoutuveneitä jne.

Koulun purkamisen yhteydessä ajatuksena oli, että kaikki toiminnot siirtyisivät Sinilähdetalolle. Jäljempänä päätettiin kuitenkin säilyttää leikkikenttä, koska asukkaat näin toivoivat. Sähköt olivat kuitenkin ehditty poistaa koulun purkamisen yhteydessä, eikä uutta kaapelia voi talven aikana kaivaa maan alle. Tällä hetkellä ajatuksena on siirtää Myllyojalle leikkivälineitä entisen Niemelän koulun pihalta. Leikkivälineiden kunto ja siirrettävyys selviää purkuvaiheessa.

Mutta mitä muuta alueella voisi olla ja miten kaupunki voisi niitä olla mahdollistamassa? Näihin kysymyksiin on vastailemassa kaupunkisuunnittelupäällikkö Juha Poskela, kaavoitusasiantuntija Sirpa Alaputto ja kaupunkimuotoilija Noora Kumpulainen.

Tervetuloa Cronin’s Café & Guesthouseen keskiviikkona 23.2. klo 17.30 keskustelemaan ja kehittämään aluetta. Tarjolla on pullakahvit.

Myllyojan tapahtuma on osa alueellista kehittämistyötä, jonka tavoitteena on tutkia Heinolan kylien ja kaupunginosien ominaisuuksia sekä kehityssuuntia yhdessä asukkaiden kanssa. Lisätietoja kaupunkimuotoilija Noora Kumpulainen Noora.Kumpulainen@heinola.fi

Kartalla

Etusivu