8.2.2023 klo 15:00 - 16:00

Markkinainfoja tulevista teknisen toimialan investoinneista

Kaupungintalo

Heinolan kaupungintalo

Heinolan kaupungin tekninen toimiala järjestää kevään aikana yhdessä elinvoimatoimialan kanssa markkinainfoja tulevista teknisen toimialan investoinneista.

Tilaisuudet järjestetään Heinolan kaupungintalon ala-aulassa osoitteessa Rauhankatu 3 (sisäänkäynti pääovista).

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tällä aloiteta varsinaista tarjouskilpailua tulevasta hankinnasta. Tavoitteena on kartoittaa markkinoita ja käynnistää avoin vuorovaikutusprosessi hankintayksikön ja potentiaalisten tarjoajien välillä ja käydä läpi vaihtoehtoisia näkemyksiä sekä ratkaisuehdotuksia hankintayksikön vaatimuksia vastaavan hankinnan kilpailuttamiseksi. Osallistuminen markkinavuoropuheluun tai sen jälkeen toteutettavaan tietopyyntöön ei sido tarjoajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle. Tähän tilaisuuteen tulematta jättäminen ei sulje pois osallistumista mahdolliseen varsinaiseen tarjouskilpailuun eikä tarjoajan Markkinavuoropuhelutilaisuuteen asemaan itse kilpailutusprosessissa. Markkinavuoropuhelussa on mahdollista esittää kommentteja sekä käydä avointa keskustelua hankintaa valmistelevien viranhaltijoiden kanssa sekä muiden paikallaolevien kesken.

Ensimmäinen tilaisuus järjestetään 8.2.2023 klo 15–16 ja aiheena on Kuntatekniikan tulevat investoinnit ja kilpailutukset.

Olette lämpimästi tervetulleita mukaan tilaisuuteen – kahvit tarjolla.

Lisätietoja:

Netta Malin
elinkeinopäällikkö
+358447976229 | netta.malin@heinola.fi

Kartalla

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kaupunki, elinvoima

Etusivu