28.5.2024 klo 14:00 - 17:00

Leffa & Kaffe -näytös ikäihmisille

Elokuvateatteri Elo

Tervetuloa Leffaan ja kaffeelle!

Tiistaina 28.5. klo 14 on päivänäytös elokuvateatteri Elossa ikäihmisille. Elokuvana on Myrskyluodon Maija (kesto on 2 h 40 min).

Lipun hinta on 10 euroa, ja se sisältää myös ennen elokuvaa tarjoiltavan kahvin ja pienen makean leivonnaisen. (Tarjottavat voi viedä myös saliin).

Paikkana on elokuvateatteri Elo, Kauppakatu 16, Heinola

(140 ensimmäistä ikäihmistä mahtuu mukaan).

Kartalla

Tapahtuman tiedot

MYRSKYLUODON MAIJA on koskettava tarina vahvasta naisesta ja hänen kohtaamistaan haasteista myrskyisällä saarella. Elokuva perustuu Anni Blomqvistin Myrskyluoto-kirjasarjaan ja sijoittuu 1800-luvun Suomen rannikkoseudulle. Nuori 17-vuotias Maija avioituu vasten tahtoaan kalastajamies Jannen kanssa. Hänen elämänsä Myrskyluodolla on täynnä haasteita ja vastoinkäymisiä: kalastajan vaimona hän joutuu selviytymään miehensä pitkistä poissaoloista merellä ja huolehtimaan perheestään yksin. Maijasta on kuitenkin kasvanut lujatahtoinen ja itsenäinen nainen, joka ei pelkää tarttua toimeen karussa saaristossa. Maijalla ja Jannella on vahva yhteys, sekä ajan myötä syventynyt rakkaus. Janne tukee vaimonsa pyrkimyksiä ja ymmärtää, että perheen vahvuus syntyy yhteisistä ponnisteluista.

Myrskyluodon Maija on tarina tahdosta, voimasta ja rakkaudesta.

Tiedot

Kesto: 2 t 44 min

Levittäjä: Nordisk Film

Ohjaaja: Tiina Lymi

Pääosissa: Amanda Jansson, Linus Troedsson, Jonna Järnefelt, Tobias Ziliacus, Amanda Kilpeläinen Arvidsson, Desmond Eastwood, Tony Doyle

Tapahtuman hinta

10 €

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kaupunki / Elokuvateatteri Elo

Etusivu