15.4. klo 00:00 - 30.4.2024 klo 23:59

Lasten, nuorten ja perheiden Heinola -kysely

Verkkokysely

Heinolan kaupunki: Lapset maalaa asfalttikuvia

Hei huoltaja!

Perhearjessa selviytyminen, odottamattomat haasteet ja kiire on monelle tuttua!
Heinolan kaupunki haluaa tietää, miten voi toimia parempana vanhemmuuden kumppanina. Jaa kanssamme kokemuksiasi lapsiperheille suunnatuista palveluista ja mahdollisista tarpeistanne perheenä. Kyselyn avulla voimme kehittää lapsiperheille suunnattujen palveluiden laatua sekä kohdentaa niitä yhä enemmän tarpeita vastaaviksi. Vastauksesi antaa meille arvokasta tietoa!

 

Vastaamalla kyselyyn voit osallistua K-ryhmän 50e lahjakortin arvontaan!

 

Kyselyn vastaaminen vie aikaa noin 10–15 minuuttia. Vastaathan kyselyyn omasta näkökulmastasi ja kokemuksestasi käsin. Kyselyyn vastaaminen on helpointa ja nopeinta verkkoselaimella, mutta toimii myös mobiililaiteella ja tabletilla. Kyselylomake on tarkoitettu lapsiperheiden huoltajille. Halutessasi voit kysyä lapsesi kokemuksia, mutta kyselyn täyttää aikuinen.

 

Osallistuminen on vapaaehtoista ja luottamuksellista. Vastaukset käsitellään nimettöminä. Kenenkään vastaajan tiedot eivät paljastu tuloksissa. Mikäli haluat osallistua arvontaan, se vaatii yhteystietojesi keräämisen. Yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan suorittamiseen, jonka jälkeen yhteystiedot hävitetään asianmukaisesti. Arvonnan voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Kyselyyn vastaamiseen on aikaa 30.4.2024 asti.

Linkki kyselyyn: https://link.webropol.com/s/lapsiperheidenheinola

 

Tuloksia hyödynnetään palveluiden kehittämisessä. Tuloksista kootaan raportti. Vastaamme mielellämme tutkimusta koskeviin kysymyksiin.

Terveisin,

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen
Heinolan kaupunki

Kirsi Mäkilä, Hyvinvointipäällikkö, kirsi.makila@heinola.fi

Tytti Lönnrot, Varhaiskasvatuksen perhekoordinaattori, tytti.lonnrot@heinola.fi

Miia Salonen, Perhevalmentaja, miia.salonen@heinola.fi

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelualue, Sujuva arki

Etusivu