30.12.2023 klo 10:00 - 11:00

Kynttiläjooga / vinyasa slow flow

Heinolan uimahallin peilisali

Vinyasa flow

Lämpimästi tervetuloa vuoden viimeiseen joogaan!

Kynttiläjoogassa liikutaan hitaasti vinyasa slow flown tahdissa. Pimeässä joogaaminen on aivan erilainen kokemus: mitä tapahtuu, kun emme voikaan nojautua näköaistiin?

Huolimatta hitaasta liikkeestä vinyasa slow flow on myös fyysisesti sopivan haastava tunti. Tunti sopii sinulle, joka hallitset perus asanat – tunnilla on vähemmän ohjausta kuin normaalisti

Nähdään matolla 💚

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Peilisaliin kulku uimahallin alaovesta. Ovi aukeaa 15 min ennen tunnin alkua, saavuthan ajoissa paikalle! Maksu mobilepay / kortti / käteinen ennen tunnin alkua.

Tunnille tulee ilmoittautua etukäteen viestillä viimeistään klo 9 lauantaina. Ilmoittautumiset ovat sitovia, joten varaathan tunnin vain, jos oikeasti pääset paikalle 🙂
Ilmoittaudu numeroon (whatsapp / tekstiviesti): 040 5582805.

Mahdolliset peruutukset viimeistään 24 h ennen tunnin alkua. Tuntia ei pidetä, jos osallistujamäärä on alle 3 joogia. Tunnin peruuntuessa osallistujille ilmoitetaan asiasta viestillä.

Huom! Kertamaksun lisäksi saatavilla myös 10 x ja 5 x sarjakortteja, jotka voi ostaa opettajalta paikan päältä tai nettisivujen kautta.

Tapahtuman hinta

15 €

Tapahtuman järjestäjä

Asana-asema

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu