15.9. klo 09:00 - 16.9.2021 klo 16:00

Kuntamarkkinat 15.–16.9.2021

Verkossa

Kuntamarkkinat

Kenelle?

Kuntamarkkinat on ammattitapahtuma, johon osallistujaksi ovat tervetulleita kaikki julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajat. 

Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet. Valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset ovat tapahtumassa mukana kattavasti.

Kuntamarkkinoiden ohjelmakattaus on yksi koko tapahtuma-alan suurimmista Suomessa. Runsas ohjelmatarjonta koostuu seminaareista ja tietoiskuista. Seminaareista vastaavat Kuntaliiton asiantuntijat. Tietoiskuja järjestävät puolestaan tapahtumakumppanit esitellen omaa tarjontaansa sekä yhteistyötä kuntien ja kuntatoimijoiden kanssa.

Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen

Osallistuminen ja ohjelma on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä etukäteen. Saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, jonka avulla pääset seuraamaan verkossa pidettäviä seminaareja ja tietoiskuja.

Etusivu