1.6.2024 klo 16:00 - 20:00

Koulujen päättärit Kylpylän uimarannalla

Kylpylän uimaranta

Kylpylän uimarannalla järjestetään lauantaina 1.6. koulujen päättärit. Päätösjuhla on yksi Heinolan kaupungin osallistuvan budjetoinnin OSBUn kohteista vuodelle 2024.

Koululaisille ja opiskelijoille järjestettävä päätösjuhla on ilmainen, ikärajaton ja päihteetön. Nuorten toiveena oli saada rap-artisteja esiintymään ja tähän toiveeseen on pyritty vastaamaan. Tapahtuma-alueelle mahtuu tuhat katsojaa ja 500 ensimmäistä koululaista/opiskelijaa saa ilmaiset limut ja hodarit.

Paikaksi valikoitui Kylpylän uimaranta, jossa tapahtuma-alueen saa rajattua selkeästi. Kylpylän uimaranta on myös yksi Heinolan hienoimmista paikoista. Nyt toivotaan vaan hyvää keliä, iloitsee liikuntapalvelujohtaja Maria Kaikkonen.

Päättäreiden pääesiintyjä Kube on suomiräpin kärkinimi, suunnannäyttäjä ja uranuurtaja. Hän aloitti taipaleensa musiikin parissa yli 25 vuotta sitten. Lukuisia Emma-ehdokkuuksia napanneella artistilla on hallussaan useita platinajulkaisuja, lukemattomia keikkoja ja kiistaton arvostus yleisöltä. Artistin vahvuudet ovat tinkimätön ja määrätietoinen asenne sekä omaperäinen ja pettämätön flow. Heinolassa nuoriso-ohjaajana työskentelevä muusikko Leevi Luoto on esiintyjistä innoissaan:

Sumeen siistiä saada tällänen koulujen päättäritapahtuma Heinolaan, jossa pääesiintyjänä Suomen kovimpiin räppäreihin kuuluva Kube! Tosi hienoa saada myös paikallista osaamista lavalle tapahtumaan, hän kertoo.

Koko tapahtuman ajan fiilistä ylläpitää DJ Vicky, joka on viime vuosina noussut kotimaisen DJ-kentän tunnistettavimpiin tekijöihin. Intohimoisesti musiikkiin suhtautuva Vicky yhdistelee tuotannossaan taitavasti uusimmat julkaisut ja tyylikkäimmät klassikot, omalla twistillään. Heinolan paikallisesta osaamisesta vastaavat modernia ja melodista räppiä jo vuosia julkaissut SeRoosa sekä ensimmäisen keikkansa heittävä MC Kage. Kylpylän uimaranta sijaitsee Heinolassa osoitteessa Maaherrankatu 1.

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Aikataulu

Klo 16–19: DJ Vicky

Klo 16.30: MC Kage

Klo 17: SeRoosa

Klo 19: Kube

Huomioitavaa

Tapahtuma-alueelle kuljetaan turvallisuustarkastuksen kautta. Tarkastusten tarkoituksena on estää kiellettyjen esineiden ja aineiden alueelle tulo. Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko esinettä turvallista tuoda alueelle. Se, että edes yrität tuoda alueelle kiellettyjä esineitä ja aineita saattaa johtaa kokonaan pääsyn estämiseen. Kiellettyjä ovat esimerkiksi: huumausaineet sekä omat alkoholijuomat, alkoholiastiat, kaikki lasipullot ja -astiat, yli 1,5 litran muovipullot, avatut juomapullot, piikkikärkiset sateenvarjot ja mm. laserosoittimet.

Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita itsenään. Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, kiusaamista tai häirintää. Myös kaverin olkapäille nouseminen on kielletty.

Tapahtuma-alueella ei saa tupakoida ja eläinten tuominen tapahtumaan on kielletty.

Festivaalialueella äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä. Suojaa kuulosi ja käytä korvatulppia tai kuulosuojaimia.

Tapahtuman hinta

Ilmainen

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kaupunki

Etusivu