6.8.2022 klo 18:00 - 20:00

Komediafestivaali on the Road: Ali Jahangiri, Niko Kivelä ja Ilari Johansson

Heinolan kesäteatteri

Komediafestivaali On The Road – kiertueen myötä Heinolan kesäteatterin lavalle nousee kolme suomalaisen stand upin tervaskantoa, kun Ali Jahangiri, Niko Kivelä ja Ilari Johansson naurattavat yleisöä elokuun pimenevässä illassa. Esityksen kesto on noin 1h 45 min (sis. väliajan).

Ali Jahangiri
Jos etsit vekkulisti kivaa stand up -koomikkoa, se ei ole Ali. Ali on älykäs ja vimmainen yhteiskunnallinen keskustelija ja koomikko, jonka keikoilla syntyy välillä vaaran tunne.

Ilari Johansson
Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luovii yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!

Niko Kivelä
Tv:stä ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.

Liput (25€) hankittavissa suoraan Heinolan kulttuuritoimistosta (Kauppakatu 4, 03 849 3606) joka avoinna arkisin klo 8.30-15.30. Liput mahdollisuus myös hankkia suoraan verkosta Lippu.fi tai Lippupisteen toimipisteistä kautta maan!

Kartalla

Tapahtuman hinta

25€

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kulttuuritoimisto

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu 03 849 3606
Etusivu