4.6. klo 18:00 - 30.7.2024 klo 00:00

Kesäistä joogaa puistossa

Perhosen kesäjoogaa puistossa

Kesäistä joogaa

Joogaamme kesä ja heinäkuussa joka tiistai klo 18-19 Heinolassa, Tommolan Hiidenhaudan puistossa.
Hinta 10-,  hinta sisältää teemaistiaiset.
Maksutavat toistaiseksi käteinen tai mobilepay.
Tarkempi paikka:
Kulje ravintola Tango&Maton ohi rantaraittia Hiidenhaudan pienviljelypalstoille saakka. Katsele rantaan oikealle puolelle, rantaa on käytettävissä venelaitureille asti. Etsimme sopivan paikan poikivia hanhia varoen. (Niitä ei ollut montaa vielä tällä rannalla).
Aloitamme 4.6. tiistaina klo 18.00

Ilmoittautumista ei tarvita, mutta halutessasi voit ilmoittaa viestillä puhelinnumerosi siltä varalta että tulee tarvetta tiedottaa nopeista muutoksista.
Joogat ohjaa Sonja Kelloniemi. Heartful Yoga RYT-200.
p. 0405789898, perhonensonja@gmail.com

Iloisesti tervetuloa.

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Joogaamme säätä mukaillen lempeyden joogaa. Lämpimämmällä ilmalla teemme enemmän Yin-joogaa eli enemmän ruohotasossa venytystä muutamasta minuutista 3-4 minuuttiin hermostoa ja mieltä rauhoittavan hengityksen kera. Viileämmällä ilmalla saatamme tehdä kehoa lämmittävää liikettä alkupuolella ja siirtyä Yin-venytyksiin ja ruohikkoa kohden loppua kohti. Lempeyden jooga on jokaiselle vaihtoehtoja asanoihin ja liikkeeseen tuovaa joogaa, joka sallii jokaisen oman voinnin, kunnon ja kehon tilanteen kuuntelun tapahtua. Ohjaaja antaa vaihtoehtoja liikkeisiin. Lempeyden jooga eli Heartful yoga ei perustu vain yhteen joogasuuntaukseen vaan poimii vaikutteita useista joogatyyleistä ja yhdistää mindfullnessin, coachingin ja joogan kauniiseen pakettiin.
Ota mukaan oma jumppa tai joogamatto ja vaikkapa picnic-alusta vesipullo ja viltti, teemme loppuun ihanan rentoutuksen joka kerta.
Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa tai viestittää minulle.
p.0405789898 Sonja
Tervetuloa kesäjoogaan.

(Huom. Tarkkaa osoitetta ei ole saatavissa, lue opastus perille)

Tapahtuman hinta

10,-

Tapahtuman järjestäjä

Hyvinvointihuone Perhonen

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu