5.6. klo 18:15 - 19.6.2024 klo 19:45

Käsillä tasapainoilun minikurssi

Heinolan uimahallin peilisali

Learn to fly!

Luuletko, että käsillä tasapainoilut vaativat pelkkää voimaa ja supernotkean kehon? Katseletko ihaillen Instagramista, kun ihmiset vääntäytyvät ihmeellisiin solmuihin ja seisovat käsillään? Älä luule äläkä enää vain katsele, vaan tule mukaan rohkeasti kokemaan miten SINÄ PYSTYT TÄHÄN!

Käsillä tasapainoilut ovat kaikista eniten tekniikkalaji, omien pelkojen voittamista ja oikeiden lihasten aktivoimista. Jaa miten? 

Tule mukaan kurssille ja koe itse!

Tunnilla teemme helposti lähestyttäviä tasapainoilun asentoja huolellisten lämmittelyjen kera. Sinulla ei tarvitse olla yhtään kokemusta joogasta eikä tarvitse osata etukäteen yhtään mitään – open johdolla takuuvarmasti opit tällä kurssilla, miten pääset lähemmäs kohti haaveilemaasi käsillä tasapainoilua.

Tunneilla emme tee käsilläseisontaa, vaan monta monta muuta herkullista ja hauskaa asentoa 😊 Käytämme harjoituksen tukena erilaisia apuvälineitä ja kuljemme kohti parempaa itseluottamusta harjoittelemalla turvallisesti myös kaatumista!

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Minikurssi sisältää viisi erillistä harjoituskertaa (90 min/kerta), joiden aikana käymme läpi spesifejä lämmittelyjä, oleellisten lihasten aktivointia, asentojen tekniikkaa sekä erilaisia käsillä tasapainoilun asentoja. Lähituntien lisäksi saat käyttöösi 2 treenivideota, joiden avulla voit harjoitella tuntien ulkopuolella ja kurssin jälkeen.

Opetuspäivät ovat keskiviikkoisin klo. 18.15 – 19.45 ja lauantaisin klo. 11.15 – 12.45.
Koko kurssin ajan sinulla on tukena osaava, rento ja huumorintajuinen opettaja sekä muiden kurssilaisten vertaistuki.
Kurssille osallistujien tulee olla 18-v. täyttäneitä. 16 vuotta täyttäneet voivat osallistua vain huoltajan kirjallisella luvalla tai huoltajan kanssa. Yläikärajaa ei ole!

Kurssi tulee olla maksettu kokonaan ennen 5.6. Halutessasi kurssimaksun voi jakaa esimerkiksi kahteen osaan – kysy lisätietoja ilmoittautumisen yhteydessä.
Maksutavat: sähköpostilasku / Mobilepay / kortti / Epassi.

Mobilepay ja korttimaksut voi suorittaa esim. studiotuntien yhteydessä. Ilmoittautuessasi kerro nimesi, puhelinnumerosi ja sinulle sopiva maksutapa. Sähköpostilaskulla on 14 päivää maksuaikaa.

Ilmoittautuminen: asana.asema@gmail.com, otsikolla Arm balance 2024. Saat paluuviestillä saapumisohjeet ja muuta tärkeää infoa.

Tapahtuman hinta

125 €

Tapahtuman järjestäjä

Asana-asema

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu