13.3.2024 klo 18:00 - 21:00

LOPPUUNMYYTY: Karjalaiset Iltamat

Heinoian lukio

Hannu Lahtonen
Päivitys 7.3.
Kaikki liput on noudettu ja näin ollen tapahtuma on täysi.

Käkisalmi-säätiö järjestää Karjalaiset Iltamat Heinolan lukiolla 13.3. kello 18 alkaen. ltamien ohjelmassa katsotaan yhdessä aluksi Kivennapa-Säätiön tuottama dokumenttielokuva Sydämen arkeologia – Kyl myö selvitää. Illan päättää Hannu Lehtosen ja Jarno Kuusiston pienoiskonsertti: Lauluja vuosien varrelta. Elokuvan ja konsertin väliajalla juodaan kohvit.

Tilaisuuteen on ilmainen sisäänpääsy.
Pääsyliput on jaossa 29.2. alkaen Heinolan kulttuuritoimistossa (Kauppakatu 4) ja Ainomariassa (Kauppakatu 8). Pääsylippuja annetaan 2 kpl/henkilö. (Memorosasta liput loppuneet 4.3.)

Tapahtuman järjestää: Käkisalmi-säätiö, Heinolan Karjalaseura, Heinolan kulttuuritoimisto ja Kivennapa-säätiö.

Hae lippusi ajoissa, paikkoja rajoitetusti.

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Lauluja ja tarinoita vuosien varrelta
Karjalaiseen tapaan Iltamiin kuuluu myös aina iloisia ja tunnelmallisia hetkiä, joita luovat Talvisodan muistopäivän iltaan laulaja, muusikko Hannu Lehtonen ja harmonikkataiteilija Jarno Kuusisto. Ennen konserttia luokiolla juodaan Heinolan karjalaseuran naisten emännöimät karjalaiset jutustelukohvit.

Lehtonen ja Kuusisto esittävät noin tunnin mittaisen konsertin ”Kyl myö selvitään” teemaan soveltuvalla ohjelmistolla sisältäen lauluja ja instrumenttinumeroita vuosikymmenten varrelta. Lehtonen kertoilee myös tarinoita lauluista ja laulujen tekijöistä. Mukana ovat mm. Merikanto, Malmsten, Kärki, Virta, Helismaa, Rautavaara, Juha Vainio jne.

Tapahtuman hinta

Ilmaistapahtuma

Tapahtuman järjestäjä

Käkisalmi-säätiö

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu