30.10.2021

Kammotusten karnevaali

Maaherranpuisto

Mainos

Vuoden kammottavin tapahtuma järjestetään Maaherranpuiston ympäristössä, LAUANTAINA 30.10. klo 18-20 välisenä aikana. Kammotustentalo Tarhalla, Kivalterin kammotukset ikkunan takana, kammotustarinat, kammotusten disco esiintyjineen ja kammotustenkoju tarjoiluineen odottelevat kyltymättöminä kaiken kokosia perheitä osallistumaan! Teeman mukainen pukeutuminen on suositeltavaa.

ätä kaikille avointa tapahtumaa on mukana järjestämässä tällä hetkellä: Heinolan katuteatteri, Musiikkiteatteri Intopiukeen lapset ja nuoret, Smile Country -Sirkus, Koulutuskeskus Salpaus media-ala, Heinolan musiikkiopisto, Heinolan museot, Heinolan kulttuuritoimisto ja Työpaja Torppa.

Vielä mahtuu mukaan. Otathan yhteyttä allekirjoittaneisiin, jos sinulla on idea ja tekevät kädet. Esimerkiksi Tarhan pihalle voisi rakentaa selfiepisteen, katoksessa voisi tanssia eläkeläiset ja kuusen kannon nokassa istua ennustaja. Puistossa voisi olla kulkue jne. Vain mielikuvitus on rajana.

Mainoksen on suunnitellut Piritta Peltola. Lisätietoja tapahtumasta noora.kumpulainen@heinola.fi tai satu.nipuli@windowslive.com

Kartalla

Etusivu