6.1. klo 08:45 - 3.2.2024 klo 09:45

Joogan alkeiskurssi

Heinolan uimahallin peilisali

Asana-asema: joogan alkeiskurssi

Haluaisitko aloittaa joogan? 

Nyt on loistava tilaisuus tulla oppimaan joogan alkeita pienryhmässä lempeän rauhalliseen tahtiin. Kurssi sopii parhaiten täysin nollasta aloittaville tai niille, joilla edellisestä joogasta on vierähtänyt tovi. 

Jooga on tehokas ja turvallinen tapa aloittaa kunnon kohottaminen, eivätkä pienet liikerajoitteet ole este! Tunneilla opitaan erilaisten apuvälineiden käyttöä oman harjoituksen tueksi ja muokkaamaan asentoja omalle keholle sopivaksi. 

Kurssin jälkeen osaat valjastaa oman hengityksesi voimavaraksi ja saat sujuvuutta harjoitukseen sekä rohkeutta joogata juuri sinulle sopivalla tavalla:) 

Tunneilla opetetaan huolellisesti jooga-asentojen eli asanoiden perustekniikat, niiden variaatiot ja hengityksen yhdistäminen liikkeeseen. Samalla opit kehonhallintaa, kehität liikkuvuutta ja voima sekä kestävyys kasvavat siinä sivussa melkeinpä vahingossa!

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Tapaamme viitenä lauantaina klo. 8.45-9.45 uimahallin peilisalissa.

Ilmoittaudu 3.1.2024 mennessä nettisivujen kautta!

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi maksuohjeet sekä kurssiohjelman.
Uimahallin peilisaliin kulku rakennuksen alaovesta. Ovi aukeaa 15 min ennen tunnin alkua ja on avoinna klo 9 asti, joten saavuthan ajoissa paikalle!

Tapahtuman hinta

75 €

Tapahtuman järjestäjä

Asana-asema

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu