24.8.2024 klo 10:00 - 16:00

FuckCancer DiscGolf hyväntekeväisyys tapahtuma.

Heinola DiscGolfPark World, Kippasuo

Fuck Cancer DiscGolf

Sylva Ry, Natural Born Disc Golfer™ ja Kippis järjestävät yhteistyössä Fuck Cancer Disc Golf -hyväntekeväisyystapahtuman lauantaina 24.8.2024.

Tapahtumaan voi osallistua kahdella eri radalla Heinolan Kippasuolla tai virtuaalisesti missä päin maailmaa tahansa. Tapahtuman tavoitteena on viettää aikaa frisbeegolfradalla ja tehdä yhdessä hyvää.

  • Kaikille avoin hyväntekeväisyystapahtuma
  • Heinola Disc Golf Park World
  • Lauantai, 24.8.2024 klo 10
  • Järjestäjä Sylva Ry, Natural Born Disc Golfer™ (NBDG) & Kippis

Yhteydenotot ennen tapahtumaa sähköpostilla events@nbdg.fi

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Suomessa sairastuu syöpään vuosittain 700-800 nuorta aikuista. Nuori aikuisuus on elämänvaihe, jolloin itsenäistytään, opiskellaan ammattiin, lähdetään työelämään ja usein myös perustetaan perhe.

Tapahtuman järjestäjä Iiro Sorsa, sairastui imusolmukesyöpään vuonna 2020 ollessaan 30-vuotias. Sairastamisen jälkeen hän löysi frisbeegolfin. 1,5 vuotta harrastuksen parissa kulutettuaan, hän havahtui ajatukseen, että kasvava laji tarvitsee oman hyväntekeväisyystapahtuman.

Seitsemän tunnin työpäivien ohella Iiro oli jatkuvasti yhteydessä yrityksiin, jotka halusivat olla mukana projektissa. Päivät venyivät, mutta halu tapahtuman onnistumiseen oli valtava. Puoli vuotta myöhemmin yli 130 frisbeegolf harrastajaa ja 22 kumppania, keräsivät kesäkuussa 2023 mahtavan 10 500€ potin Sylva Ry:lle.

Tapahtuman järjestäjä

Sylva Ry

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu