10.6.2023 klo 10:00 - 00:00

Fuck Cancer Disc Golf

Kippis.org - Heinola DiscGolfPark World Kippis / Kippasuo

Sylva Ry, Natural Born Disc Golfer ja Kippis järjestävät yhteistyössä Fuck Cancer Disc Golf -hyväntekeväisyystapahtuman lauantaina 10.6.2023. Tapahtumaan voi osallistua kahdella eri radalla Heinolan Kippasuolla tai virtuaalisesti missä päin maailmaa tahansa. Tapahtuman tavoitteena on viettää aikaa frisbeegolfradalla ja tehdä yhdessä hyvää.

Tervetuloa mukaan!

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Suomessa sairastuu syöpään vuosittain 700-800 nuorta aikuista. Nuori aikuisuus on elämänvaihe, jolloin itsenäistytään, opiskellaan ammattiin, lähdetään työelämään ja usein myös perustetaan perhe. Sairauden aikana ja sen jälkeen tarvitaan paljon tukea, joka vastaa näihin erityispiirteisiin ja auttaa myös sairastuneen läheisiä.

“Fuck Cancer” on kansainvälinen syöpään sairastuneiden nuorten aikuisten voimalause, joka kuvastaa tahtoa elää hyvää elämää syövän kanssa ja siitä huolimatta.

Tapahtuman tuotoilla tuetaan työtä syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Sylva Ry:n, Natural Born Disc Golferin ja Kippiksen kanssa.

Voit jakaa oman kisahetkesi sosiaalisessa mediassa tunnisteella #fuckcancerdg

Lue lisää Sylvan toiminnasta: https://www.sylva.fi/

Kiitos, kun olette mukana tukemassa Sylvan työtä syöpää sairastavien nuorten aikuisten hyväksi!

Tapahtuman hinta

0€

Tapahtuman järjestäjä

Sylva Ry

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu