6.7.2024 klo 09:00 - 21:00

Frisbeegolf: Parigolfin Hupi-SM 2024

Kippis - Heinola DiscGolfPark World

Hupi-SM

Pari kierrosta hauskaa parigolfia?  Uskallatko heittäytyä ja pukeutua hupi-tunnelman mukaisesti? Tervetuloa lauantaina 6.7. Heinolan Kippasuolle, jossa pelataan Parigolfin Hupi-SM -tapahtumaan, joka pelataan Heinolan Kippasuolla jo kahdeksatta kertaa.

Tässä tapahtumassa pelataan niinkuin ”vanhaan hyvään aikaan” ennen ratinkeja, kiekkojen lentoarvoja (BFN) tai muita kieltolakeja ja siksi voittajille onkin luvassa EPÄVIRALLINEN SM-TITTELI!

Hupi-SM -titteleiden lisäksi erittäin oleellisena ohjelmanumerona tapahtumassa on asukilpailu, jonka voittajat palkitaan sarjoittain (parin yhteispukeutuminen) sekä parhaaseen koko ryhmän/heittueen kattavaan parhaaseen yhteisteemalliseen voittajaan. Nyt kannattaa panostaa asuihin ja huhujen mukaan luvassa onkin ennennäkemättömän laajaa pukeutumispanostusta!

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Sovittujen ryhmien järjestäminen on enemmän kuin toivottavaa, jotta pelataan hyvällä fiiliksellä heti alusta lähtien. Ryhmien järjestelyyn koskien ottakaa yhteyttä info (ät) ldg.fi osoitteeseen. Ryhmätoiveet, jotka lähetetään 30.06. mennessä toteutetaan, tämän jälkeen tulleista toiveista ei voida mennä enää takuuseen, että järjestyy.

Tapahtuman järjestäjä

LDG -Lords of DiscGolf

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu