11.5.2023 klo 14:00 - 16:00

Erätauko-keskustelu: Digirohkeus

Heinolan kirjasto

Digiviikolla keskustellaan digirohkeudesta

Mistä saat apua tai neuvoja, kun digiasiat ahdistavat? Miten olet voittanut pelkosi tai epävarmuutesi? Mitä ajattelet siitä, että yhä useammat palvelut siirtyvät älylaitteiden ja verkon varaan? Miten pystyt helpottamaan toisten digiahdistusta?

Tule kertomaan omista kokemuksistasi ja kuulemaan, millaisia kokemuksia muilla on.

Ohjatun dialogin tavoitteena ei ole ratkaista ongelmia vaan syventää ymmärrystä aiheesta. Ehkä yhdessä keskustellen voimme myös hälventää joitain pelkoja ja sitä kautta lisätä digirohkeutta.

Keskustelussa käytetään rakentavan keskustelun pelisääntöjä, joilla pyritään luomaan tasavertainen ja luottamuksellinen ilmapiiri. Paikkoja on rajoitetusti, jotta jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi.

Ilmoittaudu siis keskusteluun mukaan mahdollisimman pian!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Mirja Sipilä, kirjastopalvelujohtaja, Heinolan kaupunginkirjasto, mirja.sipila@heinola.fi, p. 044 797 6842.

Keskustelu on osa kirjastojen Minun kuntani -demokratiahanketta, jonka tavoitteena on edistää vuorovaikutusta ihmisten kesken ja lisätä luottamusta lähihallintoon.

Digirohkeus Huolia, pelkoja, apuja, neuvoja - ohjattu keskustelu torstaina 11.5.2023 klo 14 - 16 ilmoittaudu mukaan p 044 797 6842.

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Tervetuloa ohjattuun keskusteluun kertomaan kokemuksistasi ja kuulemaan muiden ajatuksia digirohkeudesta. Keskustelu käydään tasavertaisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Varaa paikkasi ilmoittautumalla ennakkoon:
mirja.sipila@heinola.fi, puh. 044 797 6842.

Tapahtuman hinta

maksuton

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kirjasto

0447976842
Etusivu