25.10. klo 00:00 - 31.10.2021 klo 00:00

Digiturvaviikko 25.–29.10.2021

Tietokone

Digitaalinen turvallisuus koskettaa meistä jokaista mutta se ei aina ole päällimmäisenä mielessä työn kiireen keskellä. Siksi kansallinen Digiturvaviikko tuo digitaalisen turvallisuuden työpaikkojen näytöille ympäri Suomen, jotta oppisimme uusia digiturvataitoja. Teemaviikko kannustaa oppimaan ja kehittämään digiturvallisuutta.

Digiturvaviikko tarjoaa päivittäin kaksi livelähetystä verkossa 25.–29.10.2021. Luvassa on mm. ajankohtaisia keskusteluja digiturvallisuuden tilasta ja Digiturvabarometrin tuoreista tuloksista, vinkkejä digiturvalliseen työskentelyyn sekä syväsukellus kyberhyökkäyksiltä suojautumiseen. Viikon aikana vietämme kahta teemapäivää: kansallista Salasanapäivää ti 26.10. ja Tietoturvapäivää ke 27.10.

Koko viikon ohjelma on kaikille avoin ja maksuton. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua. Lähetyksen aikana voit kysyä ja kommentoida chatin kautta.

Kaikkiin lähetyksiin pääset mukaan tästä linkistä: MEDIASERVER.FI/LIVE/DIGITURVAVIIKKO2021

Suorat lähetykset ovat suomeksi. Hieman suoran lähetyksen päättymisen jälkeen löydät tallenteen samasta osoitteesta. Myöhemmin tallenteisiin lisätään tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

Löydät koko viikon ohjelman Digi- ja väestötietoviraston sivuilta

Tervetuloa mukaan!

Etusivu