24.1.2023 klo 10:00 - 11:00

Digiklinikka teematuokio

Jyränkölän ATK-luokka.

Päijät-Sote on ottanut käyttöön Digiklinikan. Digiklinikka tuo lääkärin ja hoitajan luoksesi vuorokauden ympäri. Etävastaanotolla hoidetaan oireita, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimusta. Tässä maksuttomassa teematuokiossa kerromme Digiklinikan peruskäytöstä ja halutessasi saat opastusta Digiklinikan käyttöönottoon omalla laitteella.

Tarvitset mukaan älypuhelimen tai tabletkoneen tai kannettavan tietokoneen, pankkitunnukset (= vahva tunnistautuminen) ja Kela-kortin. Voit tulla teematuokioon myös vain kuuntelemaan ja seuraamaan infoa siitä, mitä Digiklinikka tarkoittaa. Teematuokio on maksuton eikä sinne tarvitse ennakkoilmoittautua. Tilaisuuden järjestää Heinolan kansalaisopisto yhdessä Tuttiksen  digivapaaehtoisten ja Jyränkölän Mediapajan kanssa.

Digiklinikan käytössä noudatetaan Päijät-Hämeen hyvinvointialueen hinnaston mukaista asiakasmaksua ja osa palveluista on maksuttomia. Digiklinikkakäynnit sisältyvät terveyskeskuksen vuosimaksuun (41,80 €)Voit asioida palvelussa myös alle 12-vuotiaan lapsen puolesta ja alle 18-vuotiailta maksua ei peritä.

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma Jyränkölän Atk-luokassa Siltakatu 11. Atk-luokkaan löytää helpoiten Kirkkokadulta sisäpihan kautta punaisesta ulko-ovesta sisään. Luokka on heti sisääntuloaulan yhteydessä. Lisätietoja Laura Paronen p. 044 797 2479

Tapahtuman hinta

Maksuton tapahtuma

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kansalaisopisto yhdessä Tuttiksen digivapaaehtoisten ja Jyränkölän Mediapajan kanssa.

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu