29.3.2023 klo 17:30 - 19:00

Autismikirjo lapsuudessa ja nuoruudessa – neuropsykologi Satu Häkkisen yleisöluento

Heinolan kirjasto

Autismitietoisuuden viikon kunniaksi ke 29.3. klo 17.30 Heinolan kirjastolla järjestetään neuropsykologi Satu Häkkisen yleisöluento aiheena “Autismikirjo lapsuudessa ja nuoruudessa”. Yleisöluennolla mukana kokemusasiantuntija. Luento on maksuton. Ennen luentoa on kahvitarjoilu klo 17.15 alkaen.

Kirjastolla on tavattavissa neurokirjon asiantuntijoita 30.3. klo 14-16. Heiltä voi saada neuvontaa ja ohjausta aiheeseen liittyen. Lisäksi kirjastolla on saatavilla autisminkirjoon liittyvää ilmaista materiaalia koko viikon ajan.

Neuropsykologi Satu Häkkinen

Kartalla

Tapahtuman tiedot

Autismiliitto järjestää autismitietoisuuden viikon 27.3.-2.4. seitsemännen kerran. Viikon tavoitteena on lisätä ihmisten tietoa ja ymmärrystä autismikirjosta. Kansainvälistä autismitietoisuuden päivää vietetään 2.4. Tänä vuonna teemana on #EiRiitä.

Autismitietoisuuden viikolla järjestetään tapahtumia autismikirjon ihmisille, heidän läheisilleen sekä kaikille autismikirjosta kiinnostuneille. Autismiliitto järjestää webinaarit työelämästä, autismikirjon lapsista ja nuorista sekä Ei riitä -aiheesta.

Tapahtuman hinta

ilmainen

Tapahtuman järjestäjä

Heinolan kaupunki ja Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Lisätiedot

Tapahtuman verkkosivu
Etusivu