Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Lasten ja perheiden liikunta

Lapsille heinolassa seurat järjestävät monenlaista liikuntaa. Tälle sivustolle on koottu tietoa lasten ja perheiden matalan kynnyksen toiminnasta.

Toimintaa

Heinolan seurakunnan lasten ja nuorten leirit ja toiminta.

Frisbeegolfia, lisätiedot sivulta: www.LDG.fi 

Pienten lasten perheille Perheliikkari PERUTTU Koronavirusepidemian takia toistaiseksi. Keskiviikkoisin klo 18-19 Tommola-talon liikuntasali (ei vko 9). Tule koko perheen voimin kokemaan liikuntaelämyksiä!

Erityislasten kerho PERUTTU Koronavirusepidemian takia toistaiseksi. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Johanna Saarinen 050 595 8854, johanna.saarinen(at)heinola.fi. Kevään liikuntaohjelma 

Koko perheen liikuttava seikkailu Koronavirusepidemian takia alkamisaikaa siirretään syksylle. Haluaako teidän perhe muutosta arkeen? Tietoa ja vinkkejä ravinnosta, liikunnasta, unesta ja levosta. Luvassa liikuntaa ja yhteisiä kokemuksia muiden perheiden kanssa. Tavoitteena elämäntapamuutos. Kohderyhmänä vähän liikkuvat alakouluikäiset lapset ja heidän vanhemmat. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: kirsi-marja.vihervaara@heinola.fi tai 044 797 6939

Minun harrastukseni -vihko

Minun harrastukseni -vihkoon on koottu tietoa lasten ja nuorten harrastustoiminnasta.  

Seurojen vapaapaikat

Osassa heinolalaisia seuroja on mahdollisuus hakea maksutonta harjoituspaikkaa, esimerkiksi perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen. Paikkaa voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen seuraaviin osoitteisiin ja lajeihin:

Heki Jääkiekko, seuran kautta

Union Plaanin jalkapallo, unionplaani@gmail.com

YMCA Koripallo, heinola@ymca.fi

Heinolan kansalaisopisto ja Heinolan kuvataidekerho, tiina.heiskanen@jyrankola.fi

Partio, mukaanpartioon.fi/jasenmaksu

Heinolan tanssikerho, sihteeri.heinolantanssikerho@gmail.com

Liikuntaystävä

Haemme lapsiperheille ja nuorille vapaaehtoisia liikuntaystäviä. Liikuntaystävänä voit auttaa lapsiperhettä tai nuorta liikkumaan ja löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon esim. kokeilemalla erilaisia liikuntalajeja. Me liikutapalvelusta koulutamme sinut liikuntaystäväksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerromme lisää toiminnasta.

Muuta

Koronavirusepidemian takia liikuntaneuvonnan tiistain vastaanotto on suljettu 31.3. saakka.
Huhtikuusta lähtien liikuntaneuvonnat hoidetaan puhelimen välityksellä.

Varaa aika suoraan liikuntaneuvojalta soittamalla 044 797 6939 maanantaisin klo 12.00 - 15.00 välisenä aikana tai jättämällä ajanvarauspyyntö tekstiviestillä, jolloin ollaan sinuun yhteydessä.

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista liikuntaneuvontaa, joka ohjaa sopivaan liikkumiseen. Liikuntaneuvoja tukee ja kannustaa tavoitteissasi eteenpäin. Liikuntaneuvojalle voit varata ajan kaupungin terveyskeskuksen ajanvarauksesta elokuusta 1.8.2020 lähtien puh. 03 849 4388 (klo 13-14) tai pyytää lähetteen liikuntaneuvojalle käydessäsi vastaanotolla lääkärin, terveydenhoitajan, fysioterapeutin tai ravintoterapeutin luona. Lisätiedot tästä.

Kunnossa pienestä pitäen -vaunu sisältää erilaisia liikuntavälineitä lapsille. Vaunua on mahdollisuus lainata liikuntapalveluilta: kaisa.kauppi-orpana@heinola.fi tai 044 797 7096