Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Lasten ja perheiden liikunta

Lapsille heinolassa seurat järjestävät monenlaista liikuntaa. Tälle sivustolle on koottu tietoa lasten ja perheiden matalan kynnyksen toiminnasta.

Toimintaa

Perheliikkari, koko perheelle maksutta maanantaisin klo 17.45-18.45 Tommola-talon liikuntasalilla (ei vko 43). Perheliikkarissa lapset vanhempineen pääsevät yhdessä liikkumaan ohjatusti niin isommassa ryhmässä, kuin omankin perheen kesken. Järjestäjänä Heinolan Voimisteluseura yhteistyössä Heinolan liikuntapalvelujen kanssa.  

Frisbeegolfia, lisätiedot sivulta: www.LDG.fi 

Erityislasten kerho jatkuu syksyllä 2020 maanantaisin klo 16.00-16.45 Tommola-talolla. Syksyn liikuntaohjelma. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Johanna Saarinen 050 595 8854, johanna.saarinen(a)heinola.fi.  

Äidin ensimmäinen vuosi -ryhmän tapaamiset keskeytetty. Ryhmä jatkuu helmikuussa vko 7, jos tilanne sallii. Ryhmäläisiä tiedotetaan tilanteesta lähempänä ajankohtaa. 

Oletko ensimmäisen lapsen äiti? Kaipaatko samassa tilanteessa olevien äitien seuraa? Tule mukaan kuusi kertaa kokoontuvaan ryhmään. Pääset kuuntelemaan ja keskustelemaan ensimmäisistä askelista äitiyteen.

Aiheena mm. Kuinka kohdata äitiyden uudenlaiset tunteet? Miten pysyä energisenä koko päivän? Kuinka huolehtia riittävästä levosta ja unesta? Miten suhtaudun kehoni muutoksiin?

Tule sellaisena, kun olet!

Lisätiedot seuraavasta ryhmästä: kirsi-marja.vihervaara@heinola.fi tai 044 797 6939

Koulun jälkeen järjestetyt maksuttomat harrasteryhmät

Harrastetoimintaa järjestetään koulun jälkeen koulun tiloissa tai välittömässä läheisyydessä. Harrasteryhmät ovat maksuttomia kaikille. Järjestäjinä ovat Intopiukee, JuniorPelicans, Union Plaani ja YMCA Heinola.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: liikunta(a)heinola.fi tai Kaisa Kauppi-Orpana 044 797 7096.

Minun harrastukseni -vihko

Minun harrastukseni -vihkoon on koottu tietoa lasten ja nuorten harrastustoiminnasta.  

Seurojen vapaapaikat

Osassa heinolalaisia seuroja on mahdollisuus hakea maksutonta harjoituspaikkaa, esimerkiksi perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen. Paikkaa voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen seuraaviin osoitteisiin ja lajeihin:

JuniorPelicans Jääkiekko, seuran kautta

Union Plaanin jalkapallo, unionplaani@gmail.com

YMCA Koripallo, heinola@ymca.fi

Heinolan kansalaisopisto ja Heinolan kuvataidekerho, tiina.heiskanen@jyrankola.fi

Partio, mukaanpartioon.fi/jasenmaksu

Heinolan tanssikerho, sihteeri.heinolantanssikerho@gmail.com

Liikuntaystävä

Haemme lapsiperheille ja nuorille vapaaehtoisia liikuntaystäviä. Liikuntaystävänä voit auttaa lapsiperhettä tai nuorta liikkumaan ja löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon esim. kokeilemalla erilaisia liikuntalajeja. Me liikuntapalveluista koulutamme sinut liikuntaystäväksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerromme lisää toiminnasta.

Liikuntaneuvonta

Onko liikkuminen jäänyt näinä aikoina vähäiseksi tai loppunut kokonaan?
Kaipaatko tukea?
Ota rohkeasti yhteyttä! 
  

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista liikuntaneuvontaa (perheille, lapsille, nuorille ja aikuisille), joka ohjaa sopivaan liikkumiseen. Liikuntaneuvoja tukee ja kannustaa tavoitteissasi eteenpäin. Liikuntaneuvojalle voit varata ajan kaupungin terveyskeskuksen ajanvarauksesta elokuusta 1.8.2020 lähtien puh. 03 849 4388 (klo 13-14) tai pyytää lähetteen liikuntaneuvojalle käydessäsi vastaanotolla lääkärin, terveydenhoitajan, fysioterapeutin tai ravintoterapeutin luona. Lisätiedot tästä.

Kunnossa pienestä pitäen -vaunu sisältää erilaisia liikuntavälineitä lapsille. Vaunua on mahdollisuus lainata liikuntapalveluilta: kaisa.kauppi-orpana@heinola.fi tai 044 797 7096