Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Lasten ja perheiden liikunta

Lapsille heinolassa seurat järjestävät monenlaista liikuntaa. Tälle sivustolle on koottu tietoa lasten ja perheiden matalan kynnyksen toiminnasta.

Toimintaa

Pienten lasten perheille käynnistyy Perheliikkari keskiviikkoisin alkaen 31.10.2018 klo 18-19 Tommola-talolla. Tule koko perheen voimin kokemaan liikuntaelämyksiä! Lisätiedot tästä.

Erityislasten kerho keskiviikkoisin klo 17-18 alkaen 5.9. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Johanna Saarinen 050 595 8854, johanna.saarinen(at)heinola.fi Liikuntaohjelma tästä.

Koko perheen Liikuttava seikkailu -kurssi tiistaisin klo 17.30 -19.00, starttaa heti, kun perheitä on ilmoittautunut viisi. Tarkemmat tiedot tästä.

Keilausta maksutta loka- / marraskuussa sunnuntaisin klo 15-18. Lisätiedot näet tästä.

Kiinnostaako höntsäfutis, nyt se on mahdollista! Lisätiedot tästä

Parkouria Jyrängön koululla maanantaisin klo 16-17.30. Hinta 10 €. Lisätiedot Mirva Tamper p. 050 339 9116.

Minun harrastukseni -vihko

Minun harrastukseni -vihkoon on koottu tietoa lasten ja nuorten harrastustoiminnasta. Lehti on luettavissa tästä.

Seurojen vapaapaikat

Osassa heinolalaisia seuroja on mahdollisuus hakea maksutonta harjoituspaikkaa, esimerkiksi perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen. Paikkaa voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen seuraaviin osoitteisiin ja lajeihin:

Heki Jääkiekko, seuran kautta

Union Plaanin jalkapallo, unionplaani@gmail.com

YMCA Koripallo, heinola@ymca.fi

Heinolan kansalaisopisto ja Heinolan kuvataidekerho, tiina.heiskanen@jyrankola.fi

Partio, mukaanpartioon.fi/jasenmaksu

Liikuntaystävä

Haemme lapsiperheille ja nuorille vapaaehtoisia liikuntaystäviä. Liikuntaystävänä voit auttaa lapsiperhettä tai nuorta liikkumaan ja löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon esim. kokeilemalla erilaisia liikuntalajeja. Me liikutapalvelusta koulutamme sinut liikuntaystäväksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerromme lisää toiminnasta.

Muuta

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista liikuntaneuvontaa, joka ohjaa sopivaan liikkumiseen. Liikuntaneuvoja tukee ja kannustaa tavoitteissasi eteenpäin. Liikuntaneuvojalle voit varata ajan kaupungin terveyskeskuksen ajanvarauksesta puh. 03 849 4388 (klo 13-14) tai pyytää lähetteen liikuntaneuvojalle käydessäsi vastaanotolla lääkärin, terveydenhoitajan, fysioterapeutin tai ravintoterapeutin luona. Lisätiedot tästä.

Kunnossa pienestä pitäen -vaunu sisältää erilaisia liikuntavälineitä lapsille. Vaunua on mahdollisuus lainata liikuntapalveluilta.

Lisätietoja liikunnanohjaajilta.