Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Lasten ja perheiden liikunta

Lapsille heinolassa seurat järjestävät monenlaista liikuntaa. Tälle sivustolle on koottu tietoa lasten ja perheiden matalan kynnyksen toiminnasta.

Toimintaa

Frisbeegolfia kesällä 7-18 -vuotiaille ilmainen Juniori-kerho joka toinen torstai klo 17-18.30.
Tervetuloa! joka toinen torstai järjestettävään kerhoon pelaamaan frisbeegolfia. Kerho aloittaa 6.6.2019 klo 17.00 ja siitä eteenpäin aina parittoman viikon torstaina, viimeinen kerta 29.8. Lisätiedot sivulta: www.LDG.fi

Itä-Hämeen rasti järjestää polku kartalle suunnistuskoulun kaikille ja kaiken ikäisille. Lisätiedot tästä.

Pienten lasten perheille Perheliikkari jatkuu syksyllä. Tule koko perheen voimin kokemaan liikuntaelämyksiä! Lisätiedot myöhemmin.

Erityislasten kerho jatkuu syksyllä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Johanna Saarinen 050 595 8854, johanna.saarinen(at)heinola.fi 

Koko perheen Liikuttava seikkailu -kurssi tiistaisin klo 17.30 -19.00, starttaa heti syksyllä, kun perheitä on ilmoittautunut viisi. Tarkemmat tiedot tästä.

Syysretki Vääksyn la 31.8.2019. Lähde hakemaan elämyksiä luonnonkauniista Vääksystä. Ilmoittautuminen alkaa 5.8 lähtien.

Päivä- ja kesäleirejä kesäksi

Nuorisopalvelun päivä- ja kesäleirien tarkemmat tiedot tästä.

Heinolan Isku päiväleirien tarkemmat tiedot tästä. Ilmoittautumien www.iskunuinti.sporttisaitti.com.

Seurakunnan pisara –leiri Pieksämäelle 24-29.7.2019  https://www.heinolanseurakunta.fi/ryhmat/kouluikaiset-7-14-vuotiaat/leirit

Minun harrastukseni -vihko

Minun harrastukseni -vihkoon on koottu tietoa lasten ja nuorten harrastustoiminnasta. Syksyn 2019 lehti julkaistaan elokuussa. Lehti on luettavissa tästä.

Seurojen vapaapaikat

Osassa heinolalaisia seuroja on mahdollisuus hakea maksutonta harjoituspaikkaa, esimerkiksi perheen taloudellisesta tilanteesta johtuen. Paikkaa voi hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen seuraaviin osoitteisiin ja lajeihin:

Heki Jääkiekko, seuran kautta

Union Plaanin jalkapallo, unionplaani@gmail.com

YMCA Koripallo, heinola@ymca.fi

Heinolan kansalaisopisto ja Heinolan kuvataidekerho, tiina.heiskanen@jyrankola.fi

Partio, mukaanpartioon.fi/jasenmaksu

Heinolan tanssikerho, sihteeri.heinolantanssikerho@gmail.com

Liikuntaystävä

Haemme lapsiperheille ja nuorille vapaaehtoisia liikuntaystäviä. Liikuntaystävänä voit auttaa lapsiperhettä tai nuorta liikkumaan ja löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon esim. kokeilemalla erilaisia liikuntalajeja. Me liikutapalvelusta koulutamme sinut liikuntaystäväksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, niin kerromme lisää toiminnasta.

Muuta

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista liikuntaneuvontaa, joka ohjaa sopivaan liikkumiseen. Liikuntaneuvoja tukee ja kannustaa tavoitteissasi eteenpäin. Liikuntaneuvojalle voit varata ajan kaupungin terveyskeskuksen ajanvarauksesta puh. 03 849 4388 (klo 13-14) tai pyytää lähetteen liikuntaneuvojalle käydessäsi vastaanotolla lääkärin, terveydenhoitajan, fysioterapeutin tai ravintoterapeutin luona. Lisätiedot tästä.

Kunnossa pienestä pitäen -vaunu sisältää erilaisia liikuntavälineitä lapsille. Vaunua on mahdollisuus lainata liikuntapalveluilta.

Lisätietoja terveysliikuntakoordinaattorilta.