Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Kunnossa Kaiken Ikää

Kunnossa Kaiken Ikää on yritysten ja työttömien liikuntapalvelu.

Ohjelmassa on yli 30 viikoittaista ja eritasoista liikuntaryhmää sekä erilaisia tapahtumia, testaustoimintaa ja yritysvierailuja. 

Toiminta on työntekijöille maksutonta, työnantajat maksavat kausimaksun yrityksen koon mukaan.

Työttömät voivat osallistua toimintaan maksuttomalla KKI-kortilla. Kortin saa liikuntaneuvojalta, työttömien terveydenhoitajalta, työvoimatoimistosta ja uimahallin kassalta. Korttia noudettaessa on esitettävä viimeisin kelan työttömyyskassan päätös tai työvoimatoimiston todistus.

KKI:sta lisätietoa liikunnanohjaajalta sekä ohessa olevissa liitteissä.

KKI:n viikko-ohjelma

Kevät 2020 ohjelma.

Ohjatut kuntosalikurssit käynnistyvät jälleen kuntosaliopastusta tarvitseville. Pienryhmä kokoontuu viisi kertaa. Kuntosalikurssista lisätietoja. Ilmoittaudu kuntosalikurssille riikka.pyyhtia@heinola.fi tai 044 587 1472.

Hathajooga uimahallin peilisalissa keskiviikkoisin klo 18.30-20.00. Kevätkausi 30€/hlö. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu.

XL-ryhmä on leppoisa liikuntaryhmä xl-kokoisille. Maksuton ryhmä avoin työikäisille heinolalaisille tiistaisin klo 18.15-19.05. Alustava ohjelma.

Naisten ja miesten omat sählyvuorot.

Pipolätkää jäähallilla sunnuntaisin.

Tapahtumat

Lähde liikuntalomalle etelän aurinkoon Rhodos/Kalithea 25.4. - 2.5.2020. Ilmoittautuminen 31.1.2020 mennessä ja lisätiedot: kirsi-marja.vihervaara@heinola.fi tai 044 797 6939.

Muuta

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista liikuntaneuvontaa maksutta, joka ohjaa sopivaan liikkumiseen. Liikuntaneuvoja tukee ja kannustaa tavoitteissasi eteenpäin. Liikuntaneuvojalle voit varata ajan kaupungin terveyskeskuksen ajanvarauksesta puh. 03 849 4388 (klo 13-14). Lisätiedot  https://www.heinola.fi/liikuntaneuvonta-asiakkaille