Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Kunnossa Kaiken Ikää

KUNNOSSA KAIKEN IKÄÄ- JUMPAT PERUTTU TOISTAISEKSI!

Kunnossa Kaiken Ikää on yritysten ja työttömien liikuntapalvelu.

Ohjelmassa on yli 30 viikoittaista ja eritasoista liikuntaryhmää sekä erilaisia tapahtumia, testaustoimintaa ja yritysvierailuja. 

Toiminta on työntekijöille maksutonta, työnantajat maksavat kausimaksun yrityksen koon mukaan.

Työttömät voivat osallistua toimintaan maksuttomalla KKI-kortilla. Kortin saa liikuntaneuvojalta, työttömien terveydenhoitajalta, työvoimatoimistosta ja uimahallin kassalta. Korttia noudettaessa on esitettävä viimeisin kelan työttömyyskassan päätös tai työvoimatoimiston todistus.

KKI:sta lisätietoa liikunnanohjaajalta sekä ohessa olevissa liitteissä.

KKI:n viikko-ohjelma

Kevät 2020 ohjelma.

Ohjatut kuntosalikurssit käynnistyvät jälleen kuntosaliopastusta tarvitseville. Pienryhmä kokoontuu viisi kertaa. Kuntosalikurssista lisätietoja. Ilmoittaudu kuntosalikurssille riikka.pyyhtia@heinola.fi tai 044 587 1472.

Hathajooga uimahallin peilisalissa keskiviikkoisin klo 18.30-20.00. Kevätkausi 30€/hlö. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu.

XL-ryhmä on leppoisa liikuntaryhmä xl-kokoisille. Maksuton ryhmä avoin työikäisille heinolalaisille tiistaisin klo 18.15-19.05. Alustava ohjelma.

Naisten ja miesten omat sählyvuorot.

Pipolätkää jäähallilla sunnuntaisin.

Hyvinvointikurssi Sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle.

Tapahtumat

Liikettä arkeen työikäiset seuraava ryhmä käynnistyy syksyllä 2020.  

Liikettä arkeen-liikuntaneuvontaryhmä on tarkoitettu työikäisille, jotka tarvitsevat tukea liikkumiseen tai ylläpitääkseen liikunnallisempaa elämäntapaa.

Ryhmässä pyritään toiminnallisten harjoituksien ja keskustelujen avulla tekemään konkreettisia yksilöllisiä tavoitteita, ja realistisia suunnitelmia milloin, missä ja miten liikkumista lisätä, miten löytää syömisen tasapainon sekä, kuinka saada unen laatua paremmaksi omassa arjessa. Ryhmään mahtuu 12 henkilöä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: kirsi-marja.vihervaara@heinola.fi tai 044 797 6939

Koko perheen liikuttava seikkailu PERUTTU Koronavirusepidemian takia ja siirretään alkamaan syksylle 2020.                                                                                                                           Haluaako teidän perhe muutosta arkeen? Tietoa ja vinkkejä ravinnosta, liikunnasta, unesta ja levosta. Luvassa liikuntaa ja yhteisiä kokemuksia muiden perheiden kanssa. Tavoitteena elämäntapamuutos. Kohderyhmänä vähän liikkuvat alakouluikäiset lapset ja heidän vanhemmat. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: kirsi-marja.vihervaara@heinola.fi tai 044 797 6939

Muuta

Koronavirusepidemian takia liikuntaneuvonnan tiistain vastaanotto on suljettu 31.3. saakka.
Huhtikuusta lähtien liikuntaneuvonnat hoidetaan puhelimen välityksellä.

Varaa aika suoraan liikuntaneuvojalta soittamalla 044 797 6939 maanantaisin klo 12.00 - 15.00 välisenä aikana tai jättämällä ajanvarauspyyntö tekstiviestillä, jolloin ollaan sinuun yhteydessä.

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista liikuntaneuvontaa maksutta, joka ohjaa sopivaan liikkumiseen. Liikuntaneuvoja tukee ja kannustaa tavoitteissasi eteenpäin. Liikuntaneuvojalle voit varata ajan kaupungin terveyskeskuksen ajanvarauksesta elokuusta 1.8.2020 lähtien puh. 03 849 4388 (klo 13-14). Lisätiedot  https://www.heinola.fi/liikuntaneuvonta-asiakkaille