Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Kunnossa Kaiken Ikää

Kunnossa Kaiken Ikää on yritysten ja työttömien liikuntapalvelu.

Ohjelmassa on yli 30 viikoittaista ja eritasoista liikuntaryhmää sekä erilaisia tapahtumia, testaustoimintaa ja yritysvierailuja. 

Toiminta on työntekijöille maksutonta, työnantajat maksavat kausimaksun yrityksen koon mukaan.

Työttömät voivat osallistua toimintaan maksuttomalla KKI-kortilla. Kortin saa liikuntaneuvojalta, työttömien terveydenhoitajalta, työvoimatoimistosta ja uimahallin kassalta. Korttia noudettaessa on esitettävä viimeisin kelan työttömyyskassan päätös tai työvoimatoimiston todistus.

KKI:sta lisätietoa liikunnanohjaajalta sekä ohessa olevissa liitteissä.

KKI:n viikko-ohjelma

Syksyn 2019 ohjelma tästä.

Ohjatut kuntosalikurssit käynnistyvät jälleen kuntosaliopastusta tarvitseville. Pienryhmä kokoontuu viisi kertaa. Kuntosalikurssista lisätietoja tästä. Ilmoittaudu kuntosalikurssille riikka.pyyhtia@heinola.fi tai 044 587 1472.

Hathajooga- ryhmä on tällä hetkellä täynnä! Seuraavat osallistujat menevät varasijoille. Hathajooga uimahallin peilisalissa keskiviikkoisin klo 18.30-20.00. Syyskausi 30€/hlö. Ilmoittautuminen on sitova ja lasku lähetetään automaattisesti syksyn aikana. Lisätietoja Hathajoogasta tästä.

XL-ryhmä on leppoisa liikuntaryhmä xl-kokoisille. Maksuton ryhmä avoin työikäisille heinolalaisille tiistaisin klo 18.15-19.05. Alustavan ohjelmarungon näet tästä.

Naisten ja miesten omat sählyvuorot. Lisätietoja tästä.

Pipolätkää jäähallilla sunnuntaisin. Lisätiedot tästä.

Tapahtumat

Mittauta luuston kunto!  

Pe 20.9.2019 alkaen klo 12.00 Heinolan uimahalli, Kabinetti. Hinta: Heinolan Kaupungin henkilökunnalle omakustanteinen luuntiheyden mittaus 40 €/hlö  ja muilta 45 €/hlö.  Toimenpide sisältää mittauksen ja henkilökohtaisen neuvonnan tulokseen pohjautuen luustonkuntoon vaikuttavista ravinteista ja ravinnosta. Varaa aikaa noin 20 min. Varaa numerosta 0400 459 991. www.luustonkunto.fi

Muuta

Ota kantaa kuntasi päihdetilanteeseen!

PÄIHDETILANNEKYSELY 2019

Päihdetilannekysely toteutetaan 9.9.-13.10.2019 kaikissa Päijät-Hämeen kunnissa. Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita, ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua ja tekemistä Päijät-Hämeen, Iitin, Myrskylän ja Pukkilan kunnissa.

Kyselyyn vastataan nimettömästi ja vastaaminen on luottamuksellista, yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa, ja ehkäisevää päihdetyötä tekevien kehittämisverkosto voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä. Tiedon keruusta vastaa asuinkuntasi ja käsittelystä vastaa ehkäisevän työn seutukoordinaattori Susanna Leimio.

Osallistu kyselyyn: https://bit.ly/2OW5j6e