Visit Heinola
Visit Heinola
Palaute
Visit Heinola
Visit Heinola
|

Kunnossa Kaiken Ikää

Kunnossa Kaiken Ikää on yritysten ja työttömien liikuntapalvelu.

Ohjelmassa on yli 30 viikoittaista ja eritasoista liikuntaryhmää sekä erilaisia tapahtumia, testaustoimintaa ja yritysvierailuja. 

Toiminta on työntekijöille maksutonta, työnantajat maksavat kausimaksun yrityksen koon mukaan.

Työttömät voivat osallistua toimintaan maksuttomalla KKI-kortilla. Kortin saa liikuntaneuvojalta, työttömien terveydenhoitajalta, työvoimatoimistosta ja uimahallin kassalta. Korttia noudettaessa on esitettävä viimeisin kelan työttömyyskassan päätös tai työvoimatoimiston todistus.

KKI:sta lisätietoa liikunnanohjaajalta sekä ohessa olevissa liitteissä.

KKI:n viikko-ohjelma

Syksyn 2019 ohjelma tästä.

Ohjatut kuntosalikurssit käynnistyvät jälleen kuntosaliopastusta tarvitseville. Pienryhmä kokoontuu viisi kertaa. Kuntosalikurssista lisätietoja tästä. Ilmoittaudu kuntosalikurssille riikka.pyyhtia@heinola.fi tai 044 587 1472.

Hathajooga- ryhmä on tällä hetkellä täynnä! Seuraavat osallistujat menevät varasijoille. Hathajooga uimahallin peilisalissa keskiviikkoisin klo 18.30-20.00. Syyskausi 30€/hlö. Ilmoittautuminen on sitova ja lasku lähetetään automaattisesti syksyn aikana. Lisätietoja Hathajoogasta tästä.

XL-ryhmä on leppoisa liikuntaryhmä xl-kokoisille. Maksuton ryhmä avoin työikäisille heinolalaisille tiistaisin klo 18.15-19.05. Alustavan ohjelmarungon näet tästä.

Naisten ja miesten omat sählyvuorot. Lisätietoja tästä.

Pipolätkää jäähallilla sunnuntaisin. Lisätiedot tästä.

Tapahtumat

Elämäni eläkevuodet alkamassa. Etsitkö virtaa uuteen elämänvaiheeseen? Tule mukaan 8 kertaa kokoontuvaan Elämäni eläkevuodet -valmennusryhmään, jos liikunta ja oma hyvinvointi ovat jääneet taka-alalle. Ensimmäinen tapaaminen keskiviikkona 20.11.2019 klo 13-15 Uimahallin kabinetissa. Askeleesi kohti hyvinvointia alkavat tästä!

Muuta

Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista liikuntaneuvontaa maksutta, joka ohjaa sopivaan liikkumiseen. Liikuntaneuvoja tukee ja kannustaa tavoitteissasi eteenpäin. Liikuntaneuvojalle voit varata ajan kaupungin terveyskeskuksen ajanvarauksesta puh. 03 849 4388 (klo 13-14). Lisätiedot  https://www.heinola.fi/liikuntaneuvonta-asiakkaille