Seteleitä ja kolikoita

Päivitetty: 28.7.2022

Heinolan kaupungin maksuliikennepalveluista vastaa Sarastia Oy. Laskun sisältöön liittyvissä asioissa ottakaa yhteyttä laskulla näkyvään yhteyshenkilöön.

Ostolaskut

Heinolan kaupunki vastaanottaa ostolaskut verkkolaskuina. Verkkolaskun lähettäminen onnistuu 23.11.2020 alkaen toimittajaportaalin kautta maksutta myös sellaisilta toimittajilta, joilla ei ole omaa verkkolaskutusjärjestelmää.

  • OVT 003710688929
  • Operaattori Telia/CGI
  • Operaattoritunnus 003703575029

Heinolan kaupungin Y-tunnus on 1068892-9

Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää.

Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Kun haluat rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, ota yhteys Sarastian asiakaspalveluun. Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa www.laskuhotelli.fi/portaali. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen.

Heinolan kaupunki kuuluu 1.4.2011 alkaen rakentamispalvelujen käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden piiriin. Säädös tuo muutoksia verojen maksuun sekä rakentamispalveluja koskeviin osto- ja myyntilaskuihin.

Kaupungin ostaessa säädöksen piiriin kuuluvia rakentamispalvelua kaupungille lähetettävissä laskuissa tulee olla Heinolan Y-tunnus 1068892-9 ja merkintä, että ostaja (kaupunki) on palvelusta verovelvollinen. Kaupunki tilittää laskettavan veron valtiolle.

Kaupungin myydessä säädöksen piiriin kuuluvia rakentamispalveluja se selvittää ostajan statuksen, y-tunnuksen ja tekee asetettujen ehtojen täyttyessä myyntilaskuun merkinnän ostajan velvollisuudesta. Ostaja on velvollinen tilittämään veron valtiolle.

Jos tuotat palveluita sosiaali- ja terveystoimelle, tutustu soten ostolaskuohjeistukseen.

Etusivu