Rautatiesilta ja Kymi

Avoimet työpaikat

Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja kehittyy sekä yhteisöllisyys on vahvaa. Haluamme huolehtia yhdessä, että Heinolan inhimillisyys ja vetovoimaisuus on tätä päivää myös tulevaisuudessa. Meillä Heinolassa on rohkea tekemisen meininki. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme.

Heinolassa on tekemisen meininki!

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri. Johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja kehittyy ja yhteisöllisyys on vahvaa. Haluamme huolehtia yhdessä, että Heinolan inhimillisyys ja vetovoimaisuus ovat tätä päivää myös tulevaisuudessa. Tutustu siis avoimiin työpaikkoihimme Kuntarekryn sivuilla ja tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Hyvä kasvaa Heinolassa

Ruuhkattomassa Heinolassa olet samaan aikaan keskellä luontoa ja kaupunkia, järvi- ja harjumaisemissa lähellä poikkeuksellisen hyviä liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Heinola on sopivan suuri palvellakseen laadukkaasti ja samalla sopivan pieni ollakseen aidosti yhteisöllinen. Heinolassa on tilaa ja aikaa elää enemmän. Edullinen asumistaso ja elämän korkea laatu kulkevat meillä käsikädessä.

Heinola on välitön

Heinolan kokoisessa kaupungissa on aikaa huomioida toiset. Tiivis kaupunkirakenne kokoaa ihmiset yhteen ja luo edellytykset yhteisölliselle, välittävälle elämälle. Se näkyy toimivina kunnallisina ja yksityisinä palveluina. Heinolan sijainti moottoritien varrella tuo sinut Helsingistä ja pohjoisesta hetkessä perille.

Etusivu