ilmakuva kesäinen satama

Avoimet työpaikat

Päivitetty: 5.3.2024

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 676 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

TE24-uudistus

Julkisten työvoimapalveluiden järjestämisen siirtyy 1.1.2025 alkaen kaupungissamme Päijät-Hämeen työllisyysalueen vastuulle. Työvoimaviranomaisen tehtävä on järjestää julkiset työvoimapalvelut mm. työnvälityksen, neuvonnan, valmennuksen, työvoimakoulutusten sekä muutosturvakoulutusten osalta.

Heinolassa on tekemisen meininki!

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri. Johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja kehittyy ja yhteisöllisyys on vahvaa. Haluamme huolehtia yhdessä, että Heinolan inhimillisyys ja vetovoimaisuus ovat tätä päivää myös tulevaisuudessa. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme Kuntarekryn sivuilla.

Nuorten kesätyöpaikat

Heinolan kaupunki tarjoaa joka kesä yli 100 kesätyöpaikkaa 15 vuotta täyttäneille koululaisille ja opiskelijoille. Vuonna 2023 paikkoja on tarjolla noin 100. Kesätyöntekijät avustavat esimerkiksi lasten hoidossa, toimivat leireillä tai kesäteatterilla erilaisissa tehtävissä, puistojen- ja viherrakennusalueiden työntekijänä tai ravitsemis- ja siivouspalvelutehtävissä. Kesätyön pituus on neljä viikkoa, mahdollisesti jopa kuusi viikkoa.

Millaista kaupungilla on olla töissä? Katso videolta työntekijöiden kokemuksia ja ajatuksia työskentelystä Heinolan kaupungilla.

Hyvä kasvaa Heinolassa

Ruuhkattomassa Heinolassa olet samaan aikaan keskellä luontoa ja kaupunkia, järvi- ja harjumaisemissa lähellä poikkeuksellisen hyviä liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Heinola on sopivan suuri palvellakseen laadukkaasti ja samalla sopivan pieni ollakseen aidosti yhteisöllinen. Heinolassa on tilaa ja aikaa elää enemmän. Edullinen asumistaso ja elämän korkea laatu kulkevat meillä käsikädessä.

Heinola on välitön

Heinolan kokoisessa kaupungissa on aikaa huomioida toiset. Tiivis kaupunkirakenne kokoaa ihmiset yhteen ja luo edellytykset yhteisölliselle, välittävälle elämälle. Se näkyy toimivina kunnallisina ja yksityisinä palveluina. Heinolan sijainti moottoritien varrella tuo sinut Helsingistä ja pohjoisesta hetkessä perille.

Etusivu