Lelumuumi roikkuu repusta

Saat videoon tekstityksen päälle klikkaamalla videon alapalkista tekstitys-kuvaketta ja valitsemalla sieltä suomen.

Perhe ilmoittaa varhaiskasvatuksessa olevan lapsen hoitoajat Tieto Edu -hoitoaikasovelluksen kautta. Seuraavan viikon hoitoajat ilmoitetaan sitä edellisen viikon sunnuntaihin klo 24.00 mennessä. Tämän jälkeen viikko sulkeutuu. Lukitusaikana tapahtuvista muutoksista lapsen varhaiskasvatusaikaan tulee sopia erikseen päiväkodin johtajan kanssa. Tieto Edu -hoitoaikasovelluksen avulla voit myös seurata ajantasaisesti lapsesi varattuja ja käytettyjä tunteja.

Voit käyttää Tieto Edua nettiselaimella ilman erillistä sovellusta tai sitten puhelimen sovelluksella. Kirjautuminen Tieto Eduun tapahtuu Suomi.fi-tunnistautumisena, joka vaatii pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Tieto Edu toimii nettiselaimen kautta parhaiten Chrome-, Firefox tai Edge-selaimilla. Linkki Tieto Eduun löytyy sivun oikeasta reunasta. Jos Tieto Eduun kirjautumisessa on ongelmia, kannattaa kokeilla selaimen välimuistin tyhjennystä ennen kirjautumista.

Tieto Edu -sovellus löytyy eri sovelluskaupoista, kuten Google Play-kaupasta. Kirjoita sovelluskaupan hakukenttään Tieto Edu ja sovelluksen löydyttyä klikkaa Asenna. Kun avaat sovelluksen, valitse tunnistautumiseksi Suomi.fi ja edelleen jokin annetuista vaihtoehdoista: oma pankkisi tai mobiilivarmenne.

Jos et kirjaudu sovelluksesta erikseen ulos, pysyt kirjautuneena sovellukseen viikon ajan. Tämän jälkeen sinun täytyy kirjautua sovellukseen uudelleen Suomi.fi-tunnistautumisen kautta. Ainostaan virallisilla huoltajilla on mahdollisuus käyttää sovellusta. Jos Tieto Edun käyttö ei jostain syystä onnistu, ilmoita hoitoajat määräaikaan mennessä päiväkodin johtajalle esimerkiksi Wilman kautta.

Etusivu