Päivitetty: 27.3.2024

Heinolan Vierumäellä sijaitsee Vierumäen Yrityspuisto, vertaansa vailla oleva teollisuuden ja logistiikan solmukohta E75-valtaväylän liittymässä. 135 km moottoritietä Helsinkiin ja Vuosaaren satamaan takaa loistavan kuljetusyhteyden. Puolet Suomen elinkeinoelämästä ja yli 1,5 miljoonaa asukasta on tavoitettavissa 150 km:n säteellä. Alueella on voimassa oleva asemakaava ja sinne on rakennettu kunnallistekniikka.

  • Vierumäen yrityspuisto muodostuu viidestä eri korttelista, joiden asemakaavan mukainen käyttötarkoitus on Teollisuus- ja varastorakennusten korttelialue (T).
  • Kortteleista on mahdollista vuokrata tai ostaa yrityksellenne sopiva tontiksi muodostettava alue.
  • Korttelit 1-4 on kokonaan pintatasattu ja ovat valmiita rakennettavaksi. Allaolevaan karttaan on täsmennetty rakennettavissa olevat alueet.
  • Rakentaminen on mahdollista aloittaa kiinteistönmuodostuksen jälkeen.

Myynnin ja vuokraamisen yleiset ehdot:

  1. Vierumäen yritystonttien neliöhinta on 9,5 € / m².
  2. Tontin vuokrasopimuksessa esitetty lunastushinta on voimassa viisi (5) ensimmäistä vuotta sopimuksen solmimisesta ja tämän jälkeen myyntihinta päätetään erikseen.
  3. Tontin vuokra on 5 % myyntihinnasta ja vuosivuokra sidotaan elinkustannusindeksiin.
  4. Tontit luovutetaan pääsääntöisesti vuokraamalla ja lunastusta tarjotaan vasta kun tontille on rakennettu tarkoituksenmukaisesti.
© Heinolan kaupunki / Elinvoima / Kiinteistö- ja mittauspalvelut
Etusivu