Päivitetty: 20.11.2023

Rakennusvalvonnan arkistopalvelut

Rakennusvalvonnan arkistossa säilytetään pysyvästi lupien mukaiset pääkuvat, rakenne- ja ilmanvaihtopiirustukset sekä tarkastuspöytäkirjat ja muut liitteet.

Toimi näin

Asiapapereita voit tilata ensisijaisesti rakennusvalvonnan sähköisen kauppapalvelun kautta. Jos haluat materiaalin paperisena, voit tilata sen rakennusvalvonnan asiakaspalvelun numerostamme tai sähköpostilla rakennusvalvonta@heinola.fi.

Kuvien ja asiakirjojen toimituksesta peritään rakennusvalvonnan palvelutaksan mukainen maksu.

Kauppapalvelu

Sähköisen asiointipalvelumme kautta voit nyt verkossa ostaa/tilata;

  • Lupakuvat
  • Tarkastusasiakirjat ym. lupa-asiakirjat
  • Kiinteistön nykytilannetulosteen
  • Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen
  • Rantarakentamisoikeuden selvittämisen

Tuotteet maksetaan verkkomaksuna tai laskulla (sopimusasiakkaat).

Lupa- ja valvontalautakunta on kokouksessaan 25.1.2023 tarkistanut rakennusvalvonnan palvelutaksan. Uusi taksa voimassa 1.3.2023 alkaen.

20.11.2023 alkaen kauppapalvelusta on saatavissa myös Hartolan kunnan lupa-asiakirjoja sekä -kuvia. Hartolan ympäristölautakunta on kokouksessaan 6.6.2023 vahvistanut rakennusvalvonnan palvelutaksan, joka tuli voimaan 14.7.2023.

Hartolan tuotteita hakiessasi, muista valita oikea tuoteryhmä!

Kauppapalveluun pääset sähköisen asiointipalvelun sivulta.

Lue ensin ohjeet sähköisten lupakuvien hakemisestaReakSpeaker Kuuntele kuvake / Arkistosta asiakirjojen tilaamisestaReakSpeaker Kuuntele kuvake / kiinteistönvälittäjän palveluistaReakSpeaker Kuuntele kuvake (esim. nykytilannetulosteen/tarkastusasiakirjojen tilaaminen).

Etusivu