Päivitetty: 28.5.2024

Tällä sivulla esitellään Heinolan kaupungin viimeisimpiä myynnissä olevia kohteita.

Rantarakennuspaikka Ruotsalaisen rannalla Heinolassa, Korpinmaantie 142, Heinola

Viettäisitkö ensi kesän kimmeltävän veden äärellä?

Ruotsalaisen saariston Korpinmaalla on myynnissä rantarakennuspaikka, jolla on vapaa-ajanrakennusoikeutta. Rakennuspaikalle on tie perille.

Ruotsalaiselta on vesiyhteys Kalkkisten kanavan kautta Päijänteelle ja Kimolan kanavan kautta pääsee retkeilemään Kouvolaan asti.

Tutustu kohteeseen huutokaupat.com-sivulla

Upea rantatontti omakotitalolle ison järven rannalla, osoitteessa Ruukinranta 19, Heinola

Komea oma niemitontti Ruotsalaisen rannalla vakituiseen asumiseen. Tontin ranta avautuu länteen ilta-aurinkoon. Katu perille, vieressä puisto.

Tontin pinta-ala on 2725 m² ja rakennusoikeus 300 k-m². Alueen kunnallistekniikka on valmis. 

Alueella on päiväkoti ja uusi koulu (Sinilähde-talo). Lähikauppana Citymarket tarjoaa monipuoliset kaupalliset palvelut. Heinolan keskustaan on nelisen kilometriä ja Vierumäen Urheiluopistolle noin kymmenen. Ruotsalaiselta on vesiyhteys Kalkkisten kanavan kautta Päijänteelle ja Kimolan kanavan kautta pääsee retkeilemään Kouvolaan asti.

Tutustu kohteeseen huutokaupat.com-sivulla

Rantarakennuspaikka Ruotsalaisen rannalla pyöröhirsirakennuksineen, Korpinmaantie 330, Heinola

Ruotsalaisen saariston Korpinmaalla, Korpinmaantie 330, on myynnissä rantarakennuspaikka, jolla on valmiina pyöröhirsirakennuksia vapaa-ajan viettoon. Rakennuspaikalle on tie perille.

Rakennuksien esittely lauantaina 25.5.2024 klo 10-14. Tervetuloa tutustumaan kohteisiin!

Tutustu kohteeseen huutokaupat.com.-sivulla

Historiallinen kotiteollisuuskoulu innovatiiviseen uusiokäyttöön

Heinola kaupallistaa vanhaa historiaansa luopumalla vanhasta koulurakennuksesta Vierumäenkadulla Tommolassa. Huutokaupalla nyt myytävä koulurakennus Vierumäenkatu 10:ssä on valmistunut alun perin Tommolan kouluksi 1940-luvun lopulla, rakennuksen piirustukset ja lupa hyväksyttiin vuonna 1947.

Rakennus on kooltaan 530 m2 ja se sijaitsee kaupungin omistamalla 2 473 m2:n tontilla. Tontilla on myös rapistunut varastorakennus.

Tontilla on vielä käyttämätöntä rakennusoikeutta vajaat 500 m2. 

Tutustu kohteeseen huutokaupat.com-sivulla

Vanhat Tarhan tilat – 1800-luvun loppupuolen kulttuuriperintöä Maaherrankadulla

Kesäinen valokuva rakennuksen ulkosivusta, kuvattuna kadulta

Haluatko omistaa osan Heinolalaista kulttuuriperintöä? 1800-luvun loppupuolella rakennettu talo oli alun perin kauppias Abel Malinin rakennuttama. Malin oli historian mukaan kauppiaiden kuningas ja vaikutti kaupungin kehittämiseen paljon. Vuodesta 1954 lähtien rakennus on ollut päiväkotikäytössä aina vuoteen 2013 saakka. Rakennus kuuluu valtakunnallisesti merkittäviin rakennettuihin kulttuuriympäristöihin, eikä sitä saa purkaa. Kohde myydään noin 2380m2 määräalana.

Tutustu kohteeseen Oikotien sivuilla.

Etusivu