Wibit -temppurata Heinolan uimahallissa lomalaisten iloksi

Heinolan uimahallilla on kävijöiden iloksi käytettävissä Wibit -temppurata 21.–30.10.2022. Temppurata ja varmasti syyslomakin on tuonut uimahalliin lisäkävijöitä. Kävijät ovat olleet suurimmaksi osaksi olleet alakouluikäisiä vanhempineen tai isovanhempineen. Mukaan on mahtunut niin paikkakuntalaisia kuin ulkopaikkakuntalaisiakin, erityisesti ulkopaikkakuntalaiset olivat saapuneet uimahallille Wibitin huokuttelemina. Suurinosa kertoi nähneensä mainoksen Facebookissa tai Itä-Häme lehdestä.

Kävijät kertoivat, että Wibitissä on parasta kaikki, toiset nostivat esille kisailun ja ajanoton, toiset taas liukumäen ja toiminnallisuuden. Toki kehittämisideoitakin tuotiin reippaasti esille käyttäjien joukosta; toivottiin pienemmille kävijöille omaa rataa tai apukahvoja patjoille pääsyä ja radan läpäisyä helpottamaan tai helpompaa osuutta olemassa olevaan rataan, altaan reunalle toivottiin myös penkkejä, joilta voisi lasten touhuiluja seurata.

Ulkopaikkakuntainen perhe oli saapunut syysloman viettoon Heinolaan viiden alakouluikäisen lapsen kanssa, näin he kommentoivat Wibit -rataa ja Heinolan Uimahallia:

Lapset tykkäsivät tosi paljon Wibitisitä, kiittelivät että saivat tulla näin upealle radalle. Ajanottomahdollisuus oli kiva lisä radalla ja siitä syntyikin sisarusten välistä kilpailua, Heinolan hallissa kivat altaat muutenkin.

Isovanhempien kanssa uimahalliin saapuneet alakoululaiset kommentoiva Wibit -rataa

Tultiin Wibitille tarkoituksella ja ollaan käyty Heinolan hallissa muulloinkin satunnaisesti. Wibit oli erittäin mieleinen. Alkuun jännitti vähäsen miten selvitään radasta, mutta vauhti vain kiihtyi mitä useampi kierros tuli vedettyä.

Ulkopaikkakuntalainen kahden pojan kanssa liikenteessä ollut kommentoi kokemusta seuraavasti:

Varta vasten Wibitin takia Heinolaan tultiin, kun nettisivuilta huomattiin että syyslomalla tällaista aktiviteettia on tarjolla. Pojat tykkäsivät kovasti temppuradasta ja monta kertaa ehtivätkin radan kiertää. Heinolassa on hieno uimahalli, siisti ja eritoten terapia-allas on hyvä lisä.

Osa kävijöistä oli radalla ensimmäistä kertaa osa jo vanhoja konkareita, mutta kaikki jututetut totesivat kuitenkin, että mielellään tulisivat uudelleenkin.

Mitä mieltä sitten uimahallin henkilöstö, Anniina, Teemu ja Jarkko, ovat Wibit -radasta:

Paljon on hallilla näkynyt uusia kasvoja sekä normaalia enemmän lapsia, kävijöitä kivasti myös Heinolan ulkopuolelta. Pelkkää positiivista palautetta ja kiitosta on saatu, toimintaohjeet on otettu hyvin vastaan ja niitä on iloisin mielin noudatettu. Kiitosta on tullut siitä että tällaista toimintaa on järjestetty – iloa ja liikuntaa yhtäaikaisesti mikäs sen parempaa! Hymyssä suin olemme voineet seurata lasten hauskoja etenemisiä radalla.

Jos et vielä ole poikennut Heinolan uimahallilla, niin vielä ehdit kokeilemaan Wibit -rataa. Rata on uimahallissa 30.10.2022 asti käytettävissä uimahallin aukioloaikoina.

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu