Webinaari pientalojen ja taloyhtiöiden energiaratkaisuista

Kuvituskuva. Energialuokituksen logo.

Miten energiaremontin voi toteuttaa ja minkälaista apua siihen on saatavilla? Webinaarissa 26.5. klo 13:00-15:00 kuullaan Kestävät vaihtoehdot öljylämmitykselle -hankkeen tuloksia ja kokemuksia energiaremontista niin asukkaan kuin yrittäjän kannalta. Alueellinen energianeuvoja kertoo taloyhtiöiden energiansäästövinkeistä ja lisäksi saadaan tietoa aurinkosähkön kannattavuudesta taloyhtiöissä ja kuntakohteissa. Tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä. Luvassa on käytännönläheistä energia-asiaa pientaloille ja taloyhtiöille.

Ohjelma 26.5. klo 13:00-15:00

  • Asukkaiden kohtaamisia ja puhelinneuvontaa, Kestävät vaihtoehdot öljylämmitykselle -hankkeessa opittua, Johanna Snell ja Maarit Virtanen, Päijät-Hämeen liitto
  • Energiaremontti asukkaan näkökulmasta
  • Lämmitystapamuutosten toteuttaminen – lämpöpumput öljylämmityksen tilalle, Jussi Heimonen, Lämpöjokeri
  • Kustannustehokas korjausrakentaminen taloyhtiöissä, Lahden kaupungin Canemure-hankkeen tuloksia, Pauli Piekkari, Lahden kaupunki
  • Energiansäästövinkkejä taloyhtiöille ja asukkaille, Anna-Maria Rauhala, Alueellinen energianeuvonta (Ramboll)
  • Aurinkosähkön kannattavuus kuntakohteissa ja taloyhtiöissä, Teemu Kettunen, Motiva

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, mukaan toivotaan mm. kuntalaisia, kuntien edustajia, taloyhtiötoimijoita ja yrittäjiä. Webinaarin järjestävät yhteistyössä Päijät-Hämeen liiton ja alueen kuntien yhteiset hankkeet Kestävät vaihtoehdot öljylämmitykselle ja Canemure-hanke.

Ilmoittautumiset Päijät-Hämeen liitolle tällä lomakkeella 21.5. mennessä. Linkki tilaisuuteen osallistumista varten toimitetaan sähköpostilla pari päivää ennen tilaisuutta.

Lisätietoja: Tilaisuuden www-sivulta

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu