Waltti-palvelut Heinolan kirjastolla päättyvät 31.7.2023

Heinolan kirjasto on toiminut Lahden seudun liikenteen palvelupisteenä. Heinolan kaupunki on irtisanonut yhteistyösopimuksen ja Waltti-palvelut kirjastolla päättyvät 31.7.2023. Waltti-matkakortteja voi Heinolassa 13.6. alkaen ladata torin R-kioskilla, Savontie 5. R-kioski perii matkakortin latauksesta 3 euron palvelumaksun ja uuden kortin luomisesta 5 euron palvelumaksun.

Ostot ja lataukset Waltin verkkokaupassa

Waltin verkkokaupassa kauppa.waltti.fi voit hoitaa kaikki normaaliin matkakortin käyttöön liittyvät asiat. Verkkokaupassa onnistuu uuden matkakortin tilaaminen postitse kotiin. Voit ladata kaupassa kortillesi arvoa tai kautta ja netissä tehdyt lataukset siirtyvät kortille nykyisin reaaliajassa eli lataus on heti käytettävissäsi. Palvelumaksu Waltti-kaupassa on 1,42 euroa / lataus.

Verkkokaupasta löydät myös korttisi käyttöhistorian ja voit hallita matkatilisi tietoja. Jos teet sähköisen tunnistautumisen opiskelijaksi, saat LSL:n opiskelijaedut käyttöösi. Kelan koulumatkatukeen oikeutetut toisen asteen opiskelijat, mukaan lukien ilmaiseen koulumatkaan oikeutetut nuoret, voivat hankkia ja ladata Waltti-kortin netissä.

Kausiliput Waltti Mobiilissa

Matkapuhelimeen ladattavasta Waltti Mobiili -sovelluksesta voit ostaa kausilipun puhelimeesi, etkä tarvitse lainkaan matkakorttia. Sovelluksessa on tällä hetkellä saatavilla 30 vrk kausiliput aikuisille, lapsille, nuorille ja opiskelijoille (ei Kela-tuettuja eikä seniorin kausilippuja). Sovelluksessa on saatavilla myös mobiilikertaliput. Lataa Waltti Mobiili puhelimesi sovelluskaupasta.

Muut myyntipisteet

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu