Viikonloppuna luvassa frisbeegolfia sekä rantajalkapalloa musiikin ja ruoan siivittämänä

Heinolan uimaranta

Lauantaina 1.7.2023 on Heinolassa menoa ja meininkiä. Kippasuolla ja Kylpylän uimarannalla luvassa urheilua, musiikkia, ruokaa ja kilpailuja. Molempiin tapahtumiin ilmainen sisäänpääsy.

Oshee olkalaukkuvaellus

Urheilujuomabrändi Oshee järjestää koko kesän viihdyttävimmän frisbeegolf -tapahtuman lauantaina 1.7.2023 Kippasuolla.

Olkalaukkuvaelluksessa kilpailevat niin harrastajat, ammattilaiset kuin kaikki siltä väliltäkin – onpa mukaan lupautunut hyvä nippu Urheilucastin ystäviäkin. Heinola DiscGolfPark World -kenttä tarjoaa upeat puitteet tapahtumalle.

Kippasuolla nautitaan koko päivä paikan päällä musiikista, ruoasta, urheilujuomasta sekä leikkimielisistä kilpailuista. Tapahtuman juontaa tunnettu urheilutoimittaja ja sinivalkoinen ääni Oskari Saari. Tapahtumassa mukana ovat Suomen suosituimman podcastin juontaja Esko Seppänen sekä Frisbeegolfin Suomenmestari vuosimallia 2021 – Väinö Mäkelä.

Lisätietoja tapahtumasta

Beachfutis -turnaus

Aiempina vuosina Union Plaanin järjestämä beachfutis -turnaus on nauttinut suurta suosiota niin pelaajissa kuin yleisössäkin ja sama meno jatkuu myös viikonloppuna. Kesäpäivä kauniissa Heinolassa, rantafutista, ruokaa ja musiikkia toimii varmasti jokaiselle. Paikalla Kusmikun ruokarekka, Union Plaanin myyntipiste ja vieressä palvelee Tyyrpuurin ravintola A-oikeuksilla.

Pelit pelataan edellisvuosien tapaan avoimessa- ja kilpasarjassa, ilmalla täytettävässä kaukalossa 3+MV pelimuodolla. Otteluiden kesto 1X15 min, jokaiselle joukkueelle kolme alkusarjan ottelua ja yksi jatko-ottelu.

Lisätietoja tapahtumasta

Nyt paikan päälle kannustamaan kilpailijoita ja nauttimaan tapahtumapäivän tunnelmasta ja oheistarjonnasta!

Takaisin ajankohtaisiin
Etusivu